-1 няпоўная шклянка аўсянкі (якую трэба варыць хвілін 15);
-100 г. шампіньёнаў;
-1 невялікая цыбуліна;
-пятрушка;
-алей;
-соль.
1. У рондаль, у якім будзем варыць суп, сыплем аўсянку, заліваем 4 шклянкамі вады. Пакідаем хвілін на 20.
2. Тым часам рэжам цыбулю і грыбы.
3. Абсмажваем цыбулю да мяккасці, дадаем грыбы і смажым ўсё разам яшчэ хвілін 5.
4. Ставім рондальчык з аўсянкай на агонь, хвілін праз 10, солім, дадаем абсмажаныя з цыбуляй грыбы і працягваем варыць яшчэ хвілін 5-7. Наш супчык гатовы! Пасыпаем яго зелянінай.
|