Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АЎСЯНЫ СУП З ШАМПІНЬЁНАМІ

    -1 няпоўная шклянка аўсянкі (якую трэба варыць хвілін 15);

    -100 г. шампіньёнаў;

    -1 невялікая цыбуліна;

    -пятрушка;

    -алей;

    -соль.

     

    1. У рондаль, у якім будзем варыць суп, сыплем аўсянку, заліваем 4 шклянкамі вады. Пакідаем хвілін на 20.

    2. Тым часам рэжам цыбулю і грыбы.

    3. Абсмажваем цыбулю да мяккасці, дадаем грыбы і смажым ўсё разам яшчэ хвілін 5.

    4. Ставім рондальчык з аўсянкай на агонь, хвілін праз 10, солім, дадаем абсмажаныя з цыбуляй грыбы і працягваем варыць яшчэ хвілін 5-7. Наш супчык гатовы! Пасыпаем яго зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar