Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АЎСЯНЫ СУП ДЛЯ СНЯДАНКУ

    Для аўсянага малака:

    -150 г аўсяных шматкоў -200 мл + 500 мл 

    -500 мл вады пакаёвай тэмпературы

    -1 г.л. мёда

    Для супу:

    -200-250 мл астуджанага аўсянага малака

    -2 сярэдніх абрыкоса

    -1/2 банана

    -1/2 яблыка 

    -карыца

     

    Перш за ўсё рыхтуем аўсянае малако. Заліваем шматкі 200 мл вады, пакідаем на ноч у прахалодным месцы (калі будзе занадта цепла, шматкі проста закіснуць).

    Раніцай дадаем 500 мл вады і добранька ўзбіваем блендэрам, затым яшчэ 500 мл вады. Узбіваем да нейкай аднастайнасці.

    Справа за малым: прапускаем будучае малако праз вельмі дробнае сіта ці некалькі пластоў марлі. Па жаданні дадаем лыжку мёда. Малако гатова! Трымаць у халадзільніку.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar