Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АЎСЯНЫ СУП З ФРЫКАДЭЛЬКАМІ

    - фарш са свініны і ялавічыны - 300 г

    -яйка - 1 шт

    -бульба - 3 шт

    -рэпчатая цыбуля - 1 шт

    -морква сярэдняя - 1 шт

    -аўсяныя шматкі - 50 г

    -алей

    -соль

    -перац чорны

    -свежая зеляніна

    -лаўровы ліст

     

    Бульбу чысцім і рэжам не буйнымі кубікамі. У фарш дадаем яйка, соль, перац. Добра змешваем. Затым лепім фрыкадэлькі мокрымі рукамі памерам з грэцкі арэх.

    Пакуль мы рабілі нарыхтоўкі ў рондалі ўскіпела вада, прыкладна 1.5 літра. У кіпячую ваду кладзем бульбу, даводзім да кіпення і памяншаем тэмпературу. Моркву чысцім і тром на буйнай тарцы.

    Цыбулю ачысціць і парэзаць дробнымі кубікамі. На патэльні разаграваем алей і пасеруем гародніну. Да сварыўшайся бульбы дадаем аўсяныя шматкі. Калі аўсянка сварыцца кладзем фрыкадэлькі.

    Калі суп закіпіць кладзем у яго запраўку з цыбулі і морквы. Суп не павінен моцна кіпець, а стамляцца на павольным агні. Дадаць у суп соль, перац, зеляніну кропу.

    Выключыць пліту і накрыць суп вечкам. Пакінуць на выключанай пліце трохі памлець. Падаваць суп гарачым пасыпаўшы свежай зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar