Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АЎСЯНЫ СУП ДЫЕТЫЧНЫ

    -1 кураня -1 шклянка малака

    -4 ст. лыжкі аўсяных шматкоў

    -4 бульбіны

    -1 морква

    -1 цыбуліна

    -1 слоік кансерваванай кукурузы

    -2 лаўровых ліста

    -1 пучок кропу

    -соль

    - перац

     

    1. Кураня вымыем і адварым у вадзе (саліць не будзем). Кураня варыцца хутка, хвілін 20. Пасля гэтага адлучым мяса кураняці ад костак і скуры. Пасля адварвання кураняці ў вас павінна застацца 2 л курынага булёна.

    2. Бульбу ачысцім і нарэжам кубікамі, моркву ачысцім і нарэжам саломкай. Сярэднюю цыбуліну ачысцім.

    Ў кіпячы курыны булён (2 л) кладзём цыбуліну і моркву, даём пракіпець хвілін 10, а затым кладзём бульбу і варым яшчэ 10 хвілін.

    3. Кроп вымыем і дробна насячом. Адкрыем слоік з кукурузай і разам з вадкасцю дадамо кукурузу ў суп, мяса кураняці, ўвальём малако тонкім струменьчыкам, памешваючы, дадамо шматкі аўсянкі.

    Прамыем лаўровыя лісцікі і дадамо ў суп, пасолім па густу і паперчым. Варым яшчэ 10 хвілін. Цыбуля да таго часу ўжо будзе ў супе не патрэбна.

    Таму акуратна яе выцягваем з супу, а даддзім нарэзаны кроп. Праграваем яшчэ хвіліны 2 і выключаем агонь. Суп гатовы.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar