Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 251-300 |
Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Дробна нарэзаную цыбулю падрумяніць на сланечнікавым алеі, дадаць аўсяныя шматкі, падсмажыць, заліць вадой ці адварам з костак, пасаліць, дадаць цёртыя моркву, корань пятрушкі, корань салеры, заправу (па жаданні) і варыць да гатовасці. |
Свіныя рэбры парэзаць, прамыць, калі ёсць лішкі тлушчу - зрэзаць. Затым мяса заліць вадой, давесці да кіпення, ваду зліць. |
Аўсяныя шматкі варыць каля 20 хвілін пры сталым памешванні ў малацэ і булёне. |
Заліць шматкі булёнам і малаком, варыць з моманту закіпання 15-20 хвілін, перыядычна памешваючы, пасля чаго працерці праз сіта (можна і без працірання). |
Аўсяныя шматкі заліваюць гарачым малаком і булёнам і вараць 15- 20 хвілін, памешваючы, каб яны не прыліплі да дна рондаля, затым шматкі праціраюць. |
Звычайна немцы падрыхтоўваюць гэты суп наступным чынам: Бяруць 400 г аўсяных круп, разварваюць ў 2 л вады. |
Баклажан парэзаць кружочкамі па 0,5 см і абсмажыць на алеі да паўгатовасці. Цыбулю і моркву парэзаць як на суп і таксама абсмажыць на алеі. |
Аўсяныя шматкі пакласці ў гарачае і разведзенае вадой малако, дадаць цукар і варыць 25-30 хвілін. |
Для падрыхтоўкі малочнага аўсянага супу з яблыкамі ў кіпячае малако ўсыпце аўсяныя шматкі. Варыце, памешваючы, да гатовасці. Час варкі залежыць ад памолу шматкоў і звычайна паказваецца на пакаванні. |
Аўсяныя крупы адварыць да мяккасці ў вадзе, працадзіць. Затым кашу працерці праз сіта. |
Наліваем у рондаль булён. Гародніну рэжам буйна . Ад цыбулі- парэі адразаем зялёныя пёры, у суп ідзе адбеленая частка. Наразаем цыбулю кольцамі. |
Сварыць у вадзе ў зачыненым рондалі геркулес, пакласці масла і пасаліць, варыць да гушчыні смятаны. Асобна адварыць чарнасліў без костачак і ўліць ў суп. |
У кіпячую ваду кінуць аўсяныя шматкі і варыць да паўгатовасці (7 хвілін), дадаць пачышчаную і нарэзаную долькамі бульбу і варыць да гатовасці (20 хвілін). |
Падрыхтаванае мяса качкі пакласці ў рондаль, заліць вадой і адварыць. Праз 40-50 хвілін мяса выняць, адлучыць ад костак, нарэзаць кавалачкамі, булён працадзіць. |
Доўга варыць 2 лыжкі грубых аўсяных круп у 1 літры вады. Працадзіць скрозь сіта, пасаліць, дадаць па густу цукру, развесці ў патрэбнай колькасцю малака і зноў закіпяціць. |
Аўсяныя шматкі пасеруюць, заліваюць булёнам і вараць да гатовасці. Затым дадаюць булён, кладуць вычышчаную і дробна нарэзаную пасераваную гародніну, соляць і вараць 20 хвілін. |
Аўсяныя шматкі спасераваць, заліць часткай булёна і сварыць да мяккасці. |
У салёнай вадзе сварыце кветкавую капусту да мяккага стану. |
Ваду і рэзкія затаўкі закіпяціць, дадаць аўсяныя шматкі і малако. Суп зняць з агню і, разліваючы на порцыі, пакласці ў яго цукар і нацёртыя на буйнай тарцы яблыкі. |
Аўсяныя шматкі варыць разам з гароднінай у падсоленай вадзе датуль. |
Жменю аўсяных шматкоў намачыць прыблізна ў 1 літры вады. Потым пасаліць і варыць паўтары гадзіны. |
Аўсяныя крупы прамыць, заліць халоднай вадой і варыць да гатовасці. Атрыманы булён працадзіць, крупу працерці праз сіта, затым зноў змяшаць з адварам, дадаць вызваленую ад костачак, прамытую вішню, алей, соль і варыць яшчэ 10 хвілін. |
Аўсяныя крупы засыпаць у гарачую ваду, праварыць 13-16 хвілін і працадзіць праз друшляк. |
Аўсяныя крупы засыпаць у гарачую ваду, пагатаваць 13-16 хвілін і працадзіць праз друшляк. |
Курыцу вымыць, насекчы буйнымі кавалкамі і варыць на працягу 1,5-2 гадзін (у залежнасці ад таго, маладое ці старое мяса), пену ўвесь час здымаць. |
Крупу аўсянкі прамыць у халоднай вадзе, заліць вадой, варыць да гатовасці. |
Аўсяныя шматкі заліць халоднай вадой і варыць да гатовасці (пасля таго як вада закіпіць, зрабіць маленькі агонь і памешваць). |
Аўсянку прамыйце і замачыце на паўгадзіны. Шматкі замочваць не трэба. Зліце ваду, шматкі ці крупу заліце кіпенем, пакладзіце сметанкавае масла і варыце да гатовасці. Гатовую аўсянку пратрыце праз сіта. |
Сварыць да гатовасці крупу і нарэзаныя на кавалачкі яблыкі ў 4 шклянках вады, працерці скрозь сіта. |
Ў кіпячую ваду апусціць прасеяныя шматкі і варыць да паўгатовасці, дадаць пачышчаную і нарэзаную долькамі бульбу, варыць да гатовасці. |
Крупу заліць гарачай падсоленай вадой, праварыць да мяккасці і працерці. |
Ў кіпячае малако, разведзенае вадой, пакласці аўсяныя шматкі, дадаць цукар і варыць 30 хвілін. Пры падачы ў талеркі з супам пакласці масла. |
Булён ўліць у рондаль. Бульбу парэзаць небуйнымі кубікамі. Дадаць у булён і паставіць на агонь. |
Суп з аўсяных круп рыхтуюць на мясным булёне (на свежай ялавічыне ці саланіне) ці булёне з птушкі (гусак, качка). |
Ў кіпячую ваду ўсыпаць крупы, варыць пры слабым нагрэве да поўнага разварвання не меней 1 гадзіны, працадзіць праз марлю ці сіта, не праціраючы, давесці да кіпення, дадаць соль, цукар, астудзіць да 70 °С і заправіць льезонам (яечна-малочнай сумессю). |
Бульбу ачысціць, нарэзаць долькамі, пасаліць і варыць з аўсянымі крупамі. Калі бульба і крупы амаль сварацца, пакласці рыбу, абсмажаную на масле з цыбуляй, і давесці да гатовасці. |
Крупу сварыць у вадзе да гатовасці, працерці, пракіпяціць, заправіць малаком і сліўкамі, змяшанымі з яйкам і маслам. |
Вычышчаную бульбу нарэзаць кубікамі ці брусочкамі. Моркву і рэпчатую цыбулю дробна нашаткаваць. |
Сварыць булён, дадаць парэзаную кубікамі бульбу, пасераваную на алеі гародніну і аўсяныя шматкі. Соль і спецыі дадаць па густу. |
У кіпячы курыны булён апусціць аўсяныя шматкі і варыць да паўгатовасці, дадаць вычышчаную і нарэзаную долькамі бульбу і варыць да гатовасці. |
2 шклянкі аўсяных круп перамыць у некалькіх цёплых водах, паставіць варыць. |
У кіпячую ваду апусціць бульбу, нарэзаную брусочкамі. Калі бульба амаль сварыцца, заправіць суп дробна нарэзанай цыбуляй, морквай і сушонай зелянінай. |
Моркву нарэзаць кубікамі, цыбулю - паўколамі,часнык парэзаць дробна, салеру каранёвую на буйнай тарцы - усё гэта змяшаць і на алеі абсмажываць 5 хвілін. |
Рыбу ачысціць і адварыць са спецыямі на працягу 15-20 хвілін, выкладзіце на талерку, разбярыце ад костак і нарэжце на кавалачкі. Моркву, бульбу, корань пятрушкі ачысціце, прамыйце, нарэжце кубікамі. |
Мяса памыць, нарэзаць невялікімі кавалкамі, абсмажыць без дадання масла, затым змясціць у рондаль, заліць вадой і варыць да гатовасці. |
Гародніну наразаюць саломкай, абсмажваюць на тлушчы, дадаюць нарэзаныя кавалачкамі адвараныя мідыі і абсмажваюць іх з гароднінай 5-10 хвілін. |
Ўліць у чыгун тры бутэлькі вады і ўсыпаць паўтары кубка аўсяных круп, якія варта спачатку добранька прамыць. |
Аўсяныя крупы перабраць, прамыць, заліць вадой і разварыць. Затым працадзіць. Адвар прагрэць і заправіць малаком ці сліўкамі, змяшанымі з яйкам і сметанкавым маслам. |
Падрыхтаваную моркву, цыбулю рэпчатую, корань пятрушкі наразаюць дробна і прыпускаюць ў невялікай колькасці адвара гародніннага з даданнем алею на працягу 10-15 хвілін. |
Сушоныя грыбы прамыць, сварыць і нашаткаваць. Карэнні і цыбулю нарэзаць дробнымі кубікамі і спасераваць на тлушчы. |
|