Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП АЎСЯНЫ З РЫБАЙ

    -150-200 г любой рыбы,

    -100 г геркулеса,

    -1 морква,

    -2-3 шт. бульбы,

    -1 корань пятрушкі,

    -1 цыбуліна,

    -2 сталовыя лыжкі алею,

    -соль,

    -спецыі - па густу.

     

    Рыбу ачысціць і адварыць са спецыямі на працягу 15-20 хвілін, выкладзіце на талерку, разбярыце ад костак і нарэжце на кавалачкі.

    Моркву, бульбу, корань пятрушкі ачысціце, прамыйце, нарэжце кубікамі. На алеі абсмажце цыбулю, моркву, пятрушку, дадайце падрыхтаваную рыбу і працягвайце абсмажваць на працягу 2-3 хвілін.

    Ў кіпячы булён (пасля адварвання рыбы) пакладзіце бульбу, праз 10 хвілін дадайце шматкі геркулеса, абсмажаныя карэнні морквы, пятрушкі, цыбулі, рыбу і варыце суп да гатовасці.

    У канцы варкі дадайце па густу соль і спецыі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 249 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar