-150-200 г любой рыбы,
-100 г геркулеса,
-1 морква,
-2-3 шт. бульбы,
-1 корань пятрушкі,
-1 цыбуліна,
-2 сталовыя лыжкі алею,
-соль,
-спецыі - па густу.
Рыбу ачысціць і адварыць са спецыямі на працягу 15-20 хвілін, выкладзіце на талерку, разбярыце ад костак і нарэжце на кавалачкі.
Моркву, бульбу, корань пятрушкі ачысціце, прамыйце, нарэжце кубікамі. На алеі абсмажце цыбулю, моркву, пятрушку, дадайце падрыхтаваную рыбу і працягвайце абсмажваць на працягу 2-3 хвілін.
Ў кіпячы булён (пасля адварвання рыбы) пакладзіце бульбу, праз 10 хвілін дадайце шматкі геркулеса, абсмажаныя карэнні морквы, пятрушкі, цыбулі, рыбу і варыце суп да гатовасці.
У канцы варкі дадайце па густу соль і спецыі.
|