Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З АЎСЯНЫХ ШМАТКОЎ

    -шматкі аўсяныя - 1 жменя

    -вада - 1 л

    -соль - па густу

    -малако гарачае - 0.5 л

    -жаўток - 2 шт.

    -масла сметанкавае - 50 г

     

    Жменю аўсяных шматкоў намачыць прыблізна ў 1 літры вады. Потым пасаліць і варыць паўтары гадзіны. Падчас варкі наліваць паступова (па паўшклянкі) прыблізна паўлітра гарачага малака.

    Калі гэта сварыцца да гушчыні халадца, прапусціць праз супавую цадзілку, размешваючы кухоннай лыжкай. Па жаданні можна развесці малаком і пракіпяціць яшчэ раз.

    Перад падачай на стол наліць ў супавую міску, у якой ужо папярэдне прыгатавана сумесь з 2 жаўткоў і 50 г сметанкавага масла.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar