-морква(кубікамі) - 2-3 шт.
-цыбуля (паўколамі) - 1-2 шт.
-часнык - пара долек
-салера караневая - ледзь менш морквы
-алей
-1 вялікі памідор
-аўсяныя шматкі - 3-4 ст.л.
-вада - 2-2,5 л
- соль,
-цукар - дробка
-універсальная заправа(тыпу соевы соус) - па густу
Моркву нарэзаць кубікамі, цыбулю - паўколамі,часнык парэзаць дробна, салеру каранёвую на буйнай тарцы - усё гэта змяшаць і на алеі абсмажываць 5 хвілін. Затым заліць вадой.
Праз 5 хвілін з моманту закіпання дадаць памідор (працёрты на тарцы). Тым часам на сухой патэльні сушым да бэжавага колеру 3-4 ст.л. аўсяных шматкоў і кідаем іх у рондаль (праз 10-15 хвілін пасля дадання памідора).
Калі закіпіць дадаем заправы і варым яшчэ 5 хвілін. Есці можна з грэнкамі. + кроп
|