Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП АЎСЯНЫ Ў ПЕЧЫ

    -мяса з косткай - 100 г

    -цыбуля рэпчатая - 20 г

    -бульба - 100 г

    -крупы аўсяныя - 40 г

    -катык - 40 г

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

     

    Суп з аўсяных круп рыхтуюць на мясным булёне (на свежай ялавічыне ці саланіне) ці булёне з птушкі (гусак, качка).

    У працэджаны булён засыпаюць добра прамыты гарачай вадой авёс, пасля таго як закіпіць, дадаюць буйна нарэзаную бульбу, нашаткаваную кружочкамі моркву і кольцамі рэпчатую цыбулю, па густу соль, перац, а ў канцы варкі - лаўровы ліст.

    У талерку кладуць кавалак мяса, наліваюць гатовы суп і пасыпаюць ўсё зелянінай. Да супу можна падаць катык. Такі суп добра рыхтаваць у чыгуне ў прапаленай печы.

    Для гэтага ўсе прадукты кладуцца адначасова, чыгун зачыняецца вечкам і ставіцца на ноч у печ. Калі суп варыцца з саланіиы, косткі прыбіраюцца, мяса наразаецца на кавалкі па 50-60 г. Качка і гусак рассякаюцца на 4 часці.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar