- шматкі аўсяныя - 1/2 шклянкі
- малако (3.2%) - 2 шклянкі
- яблыка - 1 штука
- цукар - 1 ст.лыжка
- топленае масла - 1 г. лыжка
Для падрыхтоўкі малочнага аўсянага супу з яблыкамі ў кіпячае малако ўсыпце аўсяныя шматкі. Варыце, памешваючы, да гатовасці.
Час варкі залежыць ад памолу шматкоў і звычайна паказваецца на пакаванні. Яблыка ачысціце і дробна нарэжце ці патрыце на тарцы.
У сатэйнік пакладзіце масла, цёртае яблыка, цукар і патушыце на сярэднім агні 2-3 хвілін.
Упрыгожце страву і падавайце яе на стол Дадайце яблыка ў некалькі астыўшы суп, размяшайце.
|