Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП АЎСЯНЫ З ДРОБНАШЫНКАВАНАЙ ГАРОДНІНАЙ НА АДВАРЫ ГАРОДНІННЫМ

    -аўсяныя шматкі "геркулес" – 4 г

    -бульба

    -морква, чырвоная – 5 г

    -цыбуля рэпчатая – 2 г

    -пятрушка (корань)

    -пятрушка, зеляніна – 1 г

    -памідоры (таматы)

    -алей сланечнікавы – 1 г

    -булён (адвар) гароднінны – 90 г

    -соль павараная харчовая

    -смятана 10,0% тлустасці

     

    Падрыхтаваную моркву, цыбулю рэпчатую, корань пятрушкі наразаюць дробна і прыпускаюць ў невялікай колькасці адвара гародніннага з даданнем алею на працягу 10-15 хвілін.

    Шматкі аўсяныя "Геркулес" перабіраюць, заліваюць гарачым адварам гароднінным, даводзяць да кіпення і вараць 20-30 хвілін, затым дадаць прыпушчаную гародніну, дробна нарэзаныя бульбу, памідоры, соль павараную ёдаваную і працягваюць варыць да гатовасці на працягу 10-15 хвілін.

    Гатовы суп запраўляюць смятанай 10%-ный тлустасці, дадаюць дробнашынкаваную зеляніну пятрушкі і зноў даводзяць суп да кіпення.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 251 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar