-аўсяныя шматкі "геркулес" – 4 г
-бульба
-морква, чырвоная – 5 г
-цыбуля рэпчатая – 2 г
-пятрушка (корань)
-пятрушка, зеляніна – 1 г
-памідоры (таматы)
-алей сланечнікавы – 1 г
-булён (адвар) гароднінны – 90 г
-соль павараная харчовая
-смятана 10,0% тлустасці
Падрыхтаваную моркву, цыбулю рэпчатую, корань пятрушкі наразаюць дробна і прыпускаюць ў невялікай колькасці адвара гародніннага з даданнем алею на працягу 10-15 хвілін.
Шматкі аўсяныя "Геркулес" перабіраюць, заліваюць гарачым адварам гароднінным, даводзяць да кіпення і вараць 20-30 хвілін, затым дадаць прыпушчаную гародніну, дробна нарэзаныя бульбу, памідоры, соль павараную ёдаваную і працягваюць варыць да гатовасці на працягу 10-15 хвілін.
Гатовы суп запраўляюць смятанай 10%-ный тлустасці, дадаюць дробнашынкаваную зеляніну пятрушкі і зноў даводзяць суп да кіпення.
|