Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З МЯСА КАЧКІ З АЎСЯНЫМІ ШМАТКАМІ

    -мяса качкі з косткамі - 400 г

    -шматкі аўсяныя - 100 г

    -малако - 50 мл

    -бульба - 2 шт.

    -алей- 2 ст. лыжкі

    -жаўток - 2 шт.

    -вада - 1.5 л

    -морква - 1 шт.

    -корань салеры - 1 шт.

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -соль - па густу

     

    Падрыхтаванае мяса качкі пакласці ў рондаль, заліць вадой і адварыць. Праз 40-50 хвілін мяса выняць, адлучыць ад костак, нарэзаць кавалачкамі, булён працадзіць.

    Абсмажыць аўсяныя шматкі на патэльні ў 1 ст. лыжцы алею да з'яўлення залацістага адцення, увесь час змешваючы. Цыбулю, моркву і салеру; нарэзаць саломкай і абсмажыць асобна на пакінутым алеі.

    У рондаль з кіпячым булёнам пакласці вычышчаную і нарэзаную кубікамі бульбу і варыць прыкладна 5 хвілін на сярэднім агні.

    Затым дадаць падсмажаны геркулес, гародніну і карэнні, пасаліць, перамяшаць, пакінуць яшчэ на 5-6 хвілін на сярэднім агні.

    Ўзбіць сумесь малака і яечных жаўткоў і ўліць тонкім струменьчыкам у гатовы і трохі астуджаны суп. Перад падачай да стала суп пасыпаць сечанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 236 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar