Статыстыка |
Анлайн усяго: 5 Гасцей: 5 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 151-200 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Мяса крыля давесці да кіпення і разабраць на кавалачкі. Дробна нарэзаць зялёную цыбулю. |
Праз густое сіта працерці 1,5 кг любых ягад, дадаць 150 г цукру, 1,5 кг вадкай смятаны і паставіць у халадзільнік. |
Бульбу вымыць, адварыць у мундзіры, ачысціць і нарэзаць кубікамі. Рэпу вымыць, ачысціць, нарэзаць саломкай і адварыць у невялікай колькасці вады. |
Крабавыя палачкі, радыску, агуркі і бялкі яйкаў нарэзаць кубікамі. |
Кветкавую капусту вымыць, разабраць на суквецці і адварыць у падсоленай вадзе. |
Мяса адварыць адным кавалкам да гатовасці, астудзіць і нарэзаць невялікімі кубікамі. Свежыя агуркі прамыць і нарэзаць. |
Каўбасу, бульбу і агуркі парэзаць кубікамі, яйкі, цыбулю і кроп дробна пасекчы. |
Адварыць бульбу, моркву і яйкі. Нарэзаць бульбу, моркву, цыбулю, зеляніну і агуркі, змяшаць з нарэзанымі са слоіка кальмарамі, дадаць нацёртыя на сярэдняй тарцы яйка. |
Маладыя, яшчэ мяккія бабы выняць з зялёных струкоў у падсоленай вадзе. Моркву вымыць, пачысціць, нарэзаць кружочкамі і адварыць у невялікай колькасці вады. |
Маладыя зялёныя струкі фасолі вымыць, нарэзаць кавалачкамі даўжынёй 1,5-2 см і адварыць у падсоленай вадзе. Моркву вымыць, пачысціць, нарэзаць кружочкамі і адварыць у невялікай колькасці вады. |
Стаўчы ў гліняным посудзе 1 кг спелых вішань з костачкамі, усыпаць трохі карыцы, дзве здробненыя гваздзічкі і пакінуць на 2 гадзіны. |
Перацерці з соллю прыгаршню здробненай зеляніны кропу. Нарэзаць і адварыць шчаўе ці бацвінне сталовага бурака, затым астудзіць. |
Звараную вычышчаную бульбу, свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю нашаткаваць. |
Смятану ці ёгурт узбіце міксерам. У атрыманую масу дадайце тоўчаны часнык, соль і перац. Моцна астудзіце. |
Грыбы салёныя ці марынаваныя перабраць, прамыць і дробна пасекчы. |
Салёныя грыбы прамыць у халоднай вадзе, даць сцячы вадзе. Затым грыбы і свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі, здрабніць зялёную цыбулю. |
Грыбы салёныя ці марынаваныя перабраць, прамыць, дробна насекчы. |
Моркву і агуркі парэжце дробнымі кубікамі, радыску - кружочкамі. Ператрыце зялёную цыбулю з гарчыцай, цукрам, соллю і кменам. Усё перамяшайце, заліце астуджаным квасам. |
Рэпу, бульбу і агуркі нарэзаць кубікамі, пакласці ў рондаль. |
Бульбу вымыць і сварыць у лупіне. Моркву і рэпу ачысціць і сварыць асобна. Гародніну астудзіць і нарэзаць дробнымі кубікамі (2-2,5 см). |
Астуджанае варанае мяса кальмара, нарэжце дробнымі кавалачкамі, вычышчаныя ад скуркі агуркі нарэжце дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю дробна нашаткуйце і разатрыце з невялікай колькасцю солі да з'яўлення соку. |
Бульбу адварыць, астудзіць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі і скласці ў рондаль. Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку, свежыя агуркі - ад скуркі, салёныя грыбы прамыць. |
Маладое лісце агурочнай травы расцерці з крутым жаўтком. Лісце маладой крапівы адварыць на працягу 5-6 хвілін і працадзіць. |
Гародніну нарэзаць маленькімі кубікамі ці саломкай, лісце салаты здрабніць рукамі. |
Адвараную бульбу, адваранае мяса (каўбасу) наразаюць дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю, лісце крэс-салаты, кропу шаткуюць. |
Адварыць бульбу і яйкі, астудзіць. Дробным паўколам парэзаць радыску, агуркі, сасіскі, пакрышыць яйкі. |
Дробна нарэзаць зялёную цыбулю і кроп. Пакласці ў посуд, у якім рыхтуецца акрошка, пасаліць і злёгку падушыць драўлянай лыжкай. |
Страву рыхтуюць з прадуктаў, паказаных у раскладцы. Дапушчаецца замена свежых агуркоў салёнымі і радыскай, а бараніны - ялавічынай і нетлустай свінінай. |
Рыбу адварыць, адлучыць мякаць і нарэзаць яе дробнымі кавалачкамі. Зялёную цыбулю расцерці з соллю. Квашаную капусту прамыць і дробна пасекчы. |
Бульбу, моркву адварыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. Радыску і свежыя агуркі нарэзаць таксама кубікамі. Квашаную капусту і цыбулю перабраць і дробна пасекчы. |
Рыбу разрабіць на паляндвіцу, адварыць, астудзіць і наразаць кавалачкамі. Яйкі пасекчы. |
З рыбы ў халаднік падыходзяць лін, акунь, судак (у гэтых рыб мяса не вельмі касцістае, салодкае), з дробных - толькі трэска (з нейтральным густам). |
Агуркі нарэзаць кубікамі, нашаткаваць радыску і цыбулю, затым пакласці ў рондаль ці глыбокую міску, заліць кіслым малаком, папярэдне разведзеным халоднай кіпячонай вадой, заправіць тоўчаным часныком, соллю і аджыкай па густу. |
Бульбу адварыце ў лупіне, астудзіце, ачысціце, нарэжце кубікамі. Агуркі прамыйце, нарэжце кубікамі. Салату, кроп і пятрушку дробна нашаткуйце. |
Яблыкі, агуркі і радыску нашаткаваць, дадаць соль, гарчыцу, дробна нарэзаныя кроп і цыбулю, перамяшаць, раскласці ў талеркі, заліць кефірам. |
Моркву і рэпу вымыць, ачысціць, нарэзаць і адварыць у малой колькасці вады. |
Рыбу адварыць, адлучыць мякаць і нарэзаць яе кавалачкамі. Адвараную рыбу злучыць з нарэзанымі кубікамі бялкоў яйкаў, адваранай бульбай, радыскай, агуркамі і зялёнай цыбуляй. |
Бульбу і бурак адварыць, ачысціць, дробна нарэзаць. Агуркі ачысціць ад скуркі, таксама дробна нарэзаць. |
Агуркі і радыску нарэзаць саломкай, дадаць прамытае і нарэзанае лісце радыскі, зялёную цыбулю, соль. |
Рабарбар ачысціць ад скуркі, нарэзаць кубікамі і прыпусціць у невялікай колькасці вады (2 хвіліны). Моркву адварыць і нарэзаць кубікамі. |
Рабарбар вымыць, ачысціць ад скуркі, нарэзаць кубікамі і прыпусціць у невялікай колькасці вады на працягу 2 хвілін. |
Усе прадукты парэзаць кубікамі і заліць півам. Па густу дадаць соль і маянэз. |
Мяса крыля давесці да кіпення і разабраць на кавалачкі. Дробна нарэзаць зялёную цыбулю. |
Бурак вымыць, адварыць, ачысціць і нарэзаць саломкай ці нашаткаваць на буйнай тарцы. Бульбу вымыць, адварыць у мундзіры, ачысціць і нарэзаць кубікамі. |
Жаўткі яйкаў разатрыце з гарчыцай. Сечаную зялёную цыбулю і зеляніну разатрыце з соллю. |
Кальмары, яйкі і бульбу адварыце. Кальмары нарэжце саломкай, бульбу і яйкі - кубікамі. |
Цяляціну і рабчыка ці курапатку папярэдне падсмажыць ці сварыць. Астуджанае варанае мяса і вычышчаныя ад скуркі свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі ці кароткай саломкай (1 1/2-2 см). |
Адварыць бульбу і яйкі, астудзіць. Парэзаць радыску, агуркі, сасіскі, пакрышыць яйкі. |
Агурок і радыску прамыйце і прасушыце. Агурок ачысціце ад лупіны, разрэжце ўздоўж напалову і нарэжце тонкімі долькамі. Радыску натрыце на буйнай тарцы. |
Астуджанае варанае мяса кальмара, нарэжце дробнымі кавалачкамі, вычышчаныя ад скуркі агуркі нарэжце дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю дробна нашаткуйце і разатрыце з невялікай колькасцю солі да з'яўлення соку. |
|