Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037
    Паказана матэрыялаў: 151-200
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Мяса крыля давесці да кіпення і разабраць на кавалачкі. Дробна нарэзаць зялёную цыбулю.

    Першыя стравы | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Праз густое сіта працерці 1,5 кг любых ягад, дадаць 150 г цукру, 1,5 кг вадкай смятаны і паставіць у халадзільнік.

    Першыя стравы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу вымыць, адварыць у мундзіры, ачысціць і нарэзаць кубікамі. Рэпу вымыць, ачысціць, нарэзаць саломкай і адварыць у невялікай колькасці вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Крабавыя палачкі, радыску, агуркі і бялкі яйкаў нарэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Кветкавую капусту вымыць, разабраць на суквецці і адварыць у падсоленай вадзе.

    Першыя стравы | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса адварыць адным кавалкам да гатовасці, астудзіць і нарэзаць невялікімі кубікамі. Свежыя агуркі прамыць і нарэзаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Каўбасу, бульбу і агуркі парэзаць кубікамі, яйкі, цыбулю і кроп дробна пасекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бульбу, моркву і яйкі. Нарэзаць бульбу, моркву, цыбулю, зеляніну і агуркі, змяшаць з нарэзанымі са слоіка кальмарамі, дадаць нацёртыя на сярэдняй тарцы яйка.

    Першыя стравы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Маладыя, яшчэ мяккія бабы выняць з зялёных струкоў у падсоленай вадзе. Моркву вымыць, пачысціць, нарэзаць кружочкамі і адварыць у невялікай колькасці вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Маладыя зялёныя струкі фасолі вымыць, нарэзаць кавалачкамі даўжынёй 1,5-2 см і адварыць у падсоленай вадзе. Моркву вымыць, пачысціць, нарэзаць кружочкамі і адварыць у невялікай колькасці вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Стаўчы ў гліняным посудзе 1 кг спелых вішань з костачкамі, усыпаць трохі карыцы, дзве здробненыя гваздзічкі і пакінуць на 2 гадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Перацерці з соллю прыгаршню здробненай зеляніны кропу. Нарэзаць і адварыць шчаўе ці бацвінне сталовага бурака, затым астудзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Звараную вычышчаную бульбу, свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю нашаткаваць.

    Першыя стравы | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Смятану ці ёгурт узбіце міксерам. У атрыманую масу дадайце тоўчаны часнык, соль і перац. Моцна астудзіце.

    Першыя стравы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы салёныя ці марынаваныя перабраць, прамыць і дробна пасекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Салёныя грыбы прамыць у халоднай вадзе, даць сцячы вадзе. Затым грыбы і свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі, здрабніць зялёную цыбулю.

    Першыя стравы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы салёныя ці марынаваныя перабраць, прамыць, дробна насекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і агуркі парэжце дробнымі кубікамі, радыску - кружочкамі. Ператрыце зялёную цыбулю з гарчыцай, цукрам, соллю і кменам. Усё перамяшайце, заліце астуджаным квасам.

    Першыя стравы | Просмотров: 282 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэпу, бульбу і агуркі нарэзаць кубікамі, пакласці ў рондаль.

    Першыя стравы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу вымыць і сварыць у лупіне. Моркву і рэпу ачысціць і сварыць асобна. Гародніну астудзіць і нарэзаць дробнымі кубікамі (2-2,5 см).

    Першыя стравы | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Астуджанае варанае мяса кальмара, нарэжце дробнымі кавалачкамі, вычышчаныя ад скуркі агуркі нарэжце дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю дробна нашаткуйце і разатрыце з невялікай колькасцю солі да з'яўлення соку.

    Першыя стравы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць, астудзіць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі і скласці ў рондаль. Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку, свежыя агуркі - ад скуркі, салёныя грыбы прамыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Маладое лісце агурочнай травы расцерці з крутым жаўтком. Лісце маладой крапівы адварыць на працягу 5-6 хвілін і працадзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну нарэзаць маленькімі кубікамі ці саломкай, лісце салаты здрабніць рукамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную бульбу, адваранае мяса (каўбасу) наразаюць дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю, лісце крэс-салаты, кропу шаткуюць.

    Першыя стравы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бульбу і яйкі, астудзіць. Дробным паўколам парэзаць радыску, агуркі, сасіскі, пакрышыць яйкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаць зялёную цыбулю і кроп. Пакласці ў посуд, у якім рыхтуецца акрошка, пасаліць і злёгку падушыць драўлянай лыжкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Страву рыхтуюць з прадуктаў, паказаных у раскладцы. Дапушчаецца замена свежых агуркоў салёнымі і радыскай, а бараніны - ялавічынай і нетлустай свінінай.

    Першыя стравы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу адварыць, адлучыць мякаць і нарэзаць яе дробнымі кавалачкамі. Зялёную цыбулю расцерці з соллю. Квашаную капусту прамыць і дробна пасекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу, моркву адварыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. Радыску і свежыя агуркі нарэзаць таксама кубікамі. Квашаную капусту і цыбулю перабраць і дробна пасекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу разрабіць на паляндвіцу, адварыць, астудзіць і наразаць кавалачкамі. Яйкі пасекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    З рыбы ў халаднік падыходзяць лін, акунь, судак (у гэтых рыб мяса не вельмі касцістае, салодкае), з дробных - толькі трэска (з нейтральным густам).

    Першыя стравы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нарэзаць кубікамі, нашаткаваць радыску і цыбулю, затым пакласці ў рондаль ці глыбокую міску, заліць кіслым малаком, папярэдне разведзеным халоднай кіпячонай вадой, заправіць тоўчаным часныком, соллю і аджыкай па густу.

    Першыя стравы | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыце ў лупіне, астудзіце, ачысціце, нарэжце кубікамі. Агуркі прамыйце, нарэжце кубікамі. Салату, кроп і пятрушку дробна нашаткуйце.

    Першыя стравы | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі, агуркі і радыску нашаткаваць, дадаць соль, гарчыцу, дробна нарэзаныя кроп і цыбулю, перамяшаць, раскласці ў талеркі, заліць кефірам.

    Першыя стравы | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і рэпу вымыць, ачысціць, нарэзаць і адварыць у малой колькасці вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу адварыць, адлучыць мякаць і нарэзаць яе кавалачкамі. Адвараную рыбу злучыць з нарэзанымі кубікамі бялкоў яйкаў, адваранай бульбай, радыскай, агуркамі і зялёнай цыбуляй.

    Першыя стравы | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу і бурак адварыць, ачысціць, дробна нарэзаць. Агуркі ачысціць ад скуркі, таксама дробна нарэзаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі і радыску нарэзаць саломкай, дадаць прамытае і нарэзанае лісце радыскі, зялёную цыбулю, соль.

    Першыя стравы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рабарбар ачысціць ад скуркі, нарэзаць кубікамі і прыпусціць у невялікай колькасці вады (2 хвіліны). Моркву адварыць і нарэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рабарбар вымыць, ачысціць ад скуркі, нарэзаць кубікамі і прыпусціць у невялікай колькасці вады на працягу 2 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Усе прадукты парэзаць кубікамі і заліць півам. Па густу дадаць соль і маянэз.

    Першыя стравы | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса крыля давесці да кіпення і разабраць на кавалачкі. Дробна нарэзаць зялёную цыбулю.

    Першыя стравы | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Бурак вымыць, адварыць, ачысціць і нарэзаць саломкай ці нашаткаваць на буйнай тарцы. Бульбу вымыць, адварыць у мундзіры, ачысціць і нарэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі яйкаў разатрыце з гарчыцай. Сечаную зялёную цыбулю і зеляніну разатрыце з соллю.

    Першыя стравы | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Кальмары, яйкі і бульбу адварыце. Кальмары нарэжце саломкай, бульбу і яйкі - кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 185 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Цяляціну і рабчыка ці курапатку папярэдне падсмажыць ці сварыць. Астуджанае варанае мяса і вычышчаныя ад скуркі свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі ці кароткай саломкай (1 1/2-2 см).

    Першыя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бульбу і яйкі, астудзіць. Парэзаць радыску, агуркі, сасіскі, пакрышыць яйкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Агурок і радыску прамыйце і прасушыце. Агурок ачысціце ад лупіны, разрэжце ўздоўж напалову і нарэжце тонкімі долькамі. Радыску натрыце на буйнай тарцы.

    Першыя стравы | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

    Астуджанае варанае мяса кальмара, нарэжце дробнымі кавалачкамі, вычышчаныя ад скуркі агуркі нарэжце дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю дробна нашаткуйце і разатрыце з невялікай колькасцю солі да з'яўлення соку.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)