- яйка (варанае) - 3 шт.
- цыбуля зялёная – 10 г
- грудкі курыныя (вараныя) - 2 шт.
- агуркі - 2 шт.
- перац салодкі - 2 шт.
- морква (вараная) - 2 шт.
- бульба (вараная) - 4 шт.
- пятрушка (зеляніна) – 10 г
- кроп (зеляніна) – 10 г
- соль - па густу
-перац чорны, духмяны і звычайны (молаты) - па густу
- гарчыца - па густу
- кефір – 2 л.
Жаўткі яйкаў разатрыце з гарчыцай. Сечаную зялёную цыбулю і зеляніну разатрыце з соллю.
Пакінутыя інгрэдыенты нарэжце кубікамі, перамяшайце і паперчыце. Пры падачы змяшайце ўсе падрыхтаваныя інгрэдыенты і заліце кефірам.
|