- кефір – 500 г
- вада (кіпячоная) – 500 г
- бабы (зялёныя маладыя) – 200 г
- морква – 200 г
- маласольныя агуркі – 200 г
- рэпчатая цыбуля – 50 г
- пятрушка (зеляніна) – 10 г
- соль - па густу.
Маладыя, яшчэ мяккія бабы выняць з зялёных струкоў у падсоленай вадзе.
Моркву вымыць, пачысціць, нарэзаць кружочкамі і адварыць у невялікай колькасці вады.
Цыбулю ачысціць і дробна нашаткаваць. Усё змяшаць, дадаць нашаткаваную рэпчатую цыбулю і заліць разведзеным вадой кефірам.
Пасаліць і дадаць зеляніну пятрушкі.
|