Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА ВЕЛЬМІ СМАЧНАЯ

    -радыска - 1 пучок,

    -5-6 сярэдніх бульбін,

    -яйкі - 2 шт,

    -агуркі свежыя - 4-5 шт сярэдніх памераў,

    -сасіскі - 3-4 шт (лепш падвянджэныя),

    -кроп (больш - лепш),

    -зялёная цыбуля,

    -квас (лепш бачкавы ці ўласнай падрыхтоўкі).

     

    Адварыць бульбу і яйкі, астудзіць. Дробным паўколам парэзаць радыску, агуркі, сасіскі, пакрышыць яйкі.

    Бульбу расцерці відэльцам (але не ў пюрэ), цыбулю расцерці з соллю. Усё перамяшаць, дадаць кроп, пасаліць. Квас мы звычайна дадаём ужо ў талерку

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar