-радыска - 1 пучок,
-5-6 сярэдніх бульбін,
-яйкі - 2 шт,
-агуркі свежыя - 4-5 шт сярэдніх памераў,
-сасіскі - 3-4 шт (лепш падвянджэныя),
-кроп (больш - лепш),
-зялёная цыбуля,
-квас (лепш бачкавы ці ўласнай падрыхтоўкі).
Адварыць бульбу і яйкі, астудзіць. Дробным паўколам парэзаць радыску, агуркі, сасіскі, пакрышыць яйкі.
Бульбу расцерці відэльцам (але не ў пюрэ), цыбулю расцерці з соллю. Усё перамяшаць, дадаць кроп, пасаліць. Квас мы звычайна дадаём ужо ў талерку
|