- квас - 1 л
- яйка - 5 шт.
- бульба – 250 г
- квашаная капуста – 150 г
- морква – 100 г
- зялёная цыбуля – 150 г
- агуркі – 150 г
- кроп (зеляніна) - па густу
- гарчыца - па густу
-соль - па густу.
Бульбу, моркву адварыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. Радыску і свежыя агуркі нарэзаць таксама кубікамі. Квашаную капусту і цыбулю перабраць і дробна пасекчы.
Падрыхтаваную гародніну скласці ў рондаль, заліць квасам, дадаць сечаныя бялкі яйкаў. Жаўток добра расцерці, развесці квасам, злучыць з астатнімі прадуктамі.
Падаць, пасыпаўшы кропам, заправіць смятанай.
|