Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА УРАЛЬСКАЯ

    - квас - 1 л

    - яйка - 5 шт.

    - бульба – 250 г

    - квашаная капуста – 150 г

    - морква – 100 г

    - зялёная цыбуля – 150 г

    - агуркі – 150 г

    - кроп (зеляніна) - па густу

    - гарчыца - па густу

    -соль - па густу.

     

    Бульбу, моркву адварыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. Радыску і свежыя агуркі нарэзаць таксама кубікамі. Квашаную капусту і цыбулю перабраць і дробна пасекчы.

    Падрыхтаваную гародніну скласці ў рондаль, заліць квасам, дадаць сечаныя бялкі яйкаў. Жаўток добра расцерці, развесці квасам, злучыць з астатнімі прадуктамі.

    Падаць, пасыпаўшы кропам, заправіць смятанай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 238 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar