Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА З БУРАЧНАГА БАЦВІННЯ ЦІ ШЧАЎЯ

    Перацерці з соллю прыгаршню здробненай зеляніны кропу. Нарэзаць і адварыць шчаўе ці бацвінне сталовага бурака, затым астудзіць.

    Пакласці ў адвар перацерты з соллю кроп, уліць расол (бурачны, агурочны), дадаць смятану і ўсё перамяшаць.

    Калі акрошка атрымаецца занадта густой ці кіслай, развесці яе расолам ці смятанай.

    Перад падачай да стала пакласці ў супніцу некалькі кавалачкаў дробна насечанага лёду і 2-3 звараных укрутую яйкі, разрэзаных на чатыры часткі, некалькі дробна нарэзаных агуркоў, ракавыя шыйкі ці якую-небудзь адвараную рыбу.

    Замест рыбы можна выкарыстоўваць адвараную цяляціну, ялавічыну, нарэзаную дробнымі кавалачкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 269 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar