Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА ГАРОДНІННАЯ З ГРЫБАМІ

    - квас - 1 л

    - бульба – 300 г

    - салёныя грыбы (белыя, грузды ці рыжыкі) – 75 г

    - зялёная цыбуля – 120 г

    - кроп – 30 г

    - агуркі – 150 г

    - яблыкі – 100 г

    - яйка - 1 шт.

    - смятана – 90 г

    - цукар - па густу

    -гарчыца - па густу

    - соль - па густу.

     

    Бульбу адварыць, астудзіць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі і скласці ў рондаль. Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку, свежыя агуркі - ад скуркі, салёныя грыбы прамыць.

    Усё нарэзаць кубікамі і далучыць да бульбы, туды ж дадаць нашаткаваную зялёную цыбулю і кроп. Адваранае ўкрутую яйка астудзіць і ачысціць. Бялок пасячы і таксама пакласці да бульбы.

    Усё заліць квасам і перамяшаць. Жаўток яйка расцерці, дадаць да яго гарчыцу, цукар, соль, развесці невялікай колькасцю квасу і ўвесці ў акрошку. Туды ж ўліць смятану, разведзеную квасам, і ўсё размяшаць.

    Акрошку астудзіць, канчаткова заправіць па густу соллю, гарчыцай, цукрам і падаць да стала.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar