Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА РЫБНАЯ З АГУРОЧНЫМ РАСОЛАМ

    - квас - 1.25 л

    - агурочны расол - 1 шклянка

    - рыба (дробна нарэзаная) - 1 шклянка

    - морква (адвараная) - 2 шт.

    - бульба (адвараная) - 2 шт.

    - зялёная цыбуля - 1 шклянка

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - агурок - 2 шт.

    - пятрушка (зеляніна) - 1 ст.л.

    - кроп - 2 ст.л.

    - эстрагон (тархун) - 2 ст.л.

    - яйка (укрутую) - 3 шт.

    - цытрына - 1/2 шт.

    - чорны перац - 1/2 г.л.

    - смятана - па густу

    - соль - па густу.

     

    З рыбы ў халаднік падыходзяць лін, акунь, судак (у гэтых рыб мяса не вельмі касцістае, салодкае), з дробных - толькі трэска (з нейтральным густам).

    Адвараную рыбу без костак і скуры дробна нарэзаць, дадаць адвараную гародніну (моркву, бульбу), нарэзаныя кубікамі, гэтак жа нарэзаныя свежыя агуркі, здробненую цыбуліну.

    Зрабіць запраўку: зеляніну пятрушкі, кропу, эстрагону і зялёнай цыбулі змясціць у посуд, заліць расолам, дадаць гародніну, цыбулю, рыбу, размяшаць, даць настаяцца і заліць квасам.

    Заправіць соллю, перцам, сокам цытрыны. Пры падачы заправіць смятанай і сечанымі яйкамі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar