Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА З РЫБАЙ

    - квас - 1.5 л

    - рыба – 500 г

    - бульба - 3 шт.

    - радыска - 1 пучок

    - зялёная цыбуля (дробна нарэзаная) - 4-5 ст.л.

    - яйка (варанае) - 2 шт.

    - смятана - 2-3 ст.л.

    - сталовая гарчыца - 1 г.л.

    - цукар - 1 г.л.

    - кроп  

    -соль - па густу.

     

    Рыбу адварыць, адлучыць мякаць і нарэзаць яе кавалачкамі. Адвараную рыбу злучыць з нарэзанымі кубікамі бялкоў яйкаў, адваранай бульбай, радыскай, агуркамі і зялёнай цыбуляй.

    Жаўткі яйкаў расцерці з соллю, цукрам і гарчыцай, старанна перамяшаць і развесці квасам. Да нарэзаных прадуктаў дадаць запраўлены квас, смятану і пасыпаць халаднік дробна нарэзанай зелянінай кропу.

    Можна асобна падаць гарачую бульбу на талерцы, пасыпаўшы яе дробна нарэзаным кропам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar