- квас - 1.5 л
- мяса крыля (варана-марожанае ) – 200 г
- яйка (варанае) - 2 шт.
- агурок - 3 шт.
- зялёная цыбуля (дробна нарэзаная) - 1/2 шклянкі
- бульба (вараная) - 2 шт.
- смятана - 2-3 ст. л.
- сталовая гарчыца - 1 г. л.
- цукар - 1 г. л.
- зеляніна - 1 пучок
- соль - па густу.
Мяса крыля давесці да кіпення і разабраць на кавалачкі. Дробна нарэзаць зялёную цыбулю.
Чацвёртую частку нормы вараных яечных жаўткоў і смятаны расцерці са сталовай гарчыцай, соллю, цукрам, чацвёртую частку зялёнай цыбулю расцерці з соллю; усё злучыць з квасам і перамяшаць.
Дробна нарэзаць звараныя ўкрутую яйкі. Пры падачы ўсе нарэзаныя прадукты раскласці ў талеркі, заліць запраўленым квасам, пакласці смятану і пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай.
|