Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА З АРЭХАМІ

    -смятана - 2 шкл.

    -арэхі грэцкія тоўчаныя - 4 ст. лыжкі

    -агуркі - 1 шт.

    -радыска - 3 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -кроп - па густу

     

    1. Агурок і радыску прамыйце і прасушыце. Агурок ачысціце ад лупіны, разрэжце ўздоўж напалову і нарэжце тонкімі долькамі. Радыску натрыце на буйнай тарцы.

    2. Арэхі загартуеце і здрабніце. Часнык здрабніце.

    3. Смятану (можна замяніць яе меней тлустай, але абавязкова густым ёгуртам) узбіце міксерам. Дадайце туды здробнены часнык, арэхі, соль і перац. Як след перамяшайце і пастаўце ненадоўга ў халадзільнік.

    4. Перад падачай на стол змяшайце агурок, радыску і смятанавую масу. Зверху ўпрыгожце дробна пасечаным кропам

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (03.08.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar