Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА ГАРОДНІННАЯ З РАДЫСКАЙ

    - хлебны квас - 1.5 л

    - бульба – 400 г

    - морква – 100 г

    - радыска – 100 г

    - зялёная цыбуля – 150 г

    - агуркі – 350 г

    - смятана – 150 г

    - яйка - 2-3 шт.

    - цукар – 25 г

    - гарчыца – 10 г

    - зеляніна - па густу

    - соль - па густу.

     

    Бульбу вымыць і сварыць у лупіне. Моркву і рэпу ачысціць і сварыць асобна. Гародніну астудзіць і нарэзаць дробнымі кубікамі (2-2,5 см).

    Бульбу ачысціць ад лупіны і таксама нарэзаць кубікамі, цыбулю нашаткаваць і расціраць з невялікай колькасцю солі датуль, пакуль не з'явіцца сок.

    У астатнім акрошку гатаваць гэтак жа, як мясную.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar