Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АКРОШКА З БУЛЬБАЙ І ГАРОДНІНАЙ

    - хлебны квас - 1.5 л

    - бульба - 400-500 г

    - зялёная цыбуля – 150 г

    - агуркі - 4 шт.

    - яйка - 2-3 шт.

    - смятана - 4-5 ст.л.

    - гарчыца - 1-2 г.л.

    - соль - па густу

    -цукар - па густу

    - зеляніна - па густу.

     

    Звараную вычышчаную бульбу, свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі. Зялёную цыбулю нашаткаваць.

    Частку вараных яечных жаўткоў расцерці з соллю, сталовай гарчыцай, 1/4 нормы смятаны, цукрам да атрымання аднастайнай масы і злучыць з астуджаным хлебным квасам.

    Чвэрць нормы зялёнай цыбулі расцерці з соллю да утварэння вадкай масы і таксама злучыць з квасам.

    У талеркі пакласці падрыхтаваную нарэзаную гародніну, дадаць нарэзаныя яйкі, заліць астуджаным квасам, дадаць смятану і пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі ці кропу.

    У гароднінную акрошку можна дадаць чырвоную ці белую радыску, лісце зялёнай салаты, адпаведна паменшыўшы закладку іншай гародніны.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (04.08.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar