-бульба ці бульба хутказамарожаная - 24.5 г
-геркулес – 6 г
-цыбуля ці цыбуля рэпчатая хутказамарожаная - 4.2 г
-морква ці морква чырвоная хутказамарожаная - 6.4 г
-смятана
-булён мясны празрысты - 120 г
-соль харчовая ёдаваная
Вычышчаную бульбу нарэзаць кубікамі ці брусочкамі. Моркву і рэпчатую цыбулю дробна нашаткаваць.
У кіпячую ваду кладуць бульбу (хутказамарожаную бульбу - не размарожваючы), дадаюць крупы "Геркулес", даводзяць да паўгатовасці.
Дадаюць моркву і цыбулю (замарожаную гародніну - не размарожваючы), соль і вараць пры слабым агні да поўнай гатовасці супу.
У гатовы суп кладуць смятану, даводзяць да кіпення.
|