Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 401-450 |
Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Грыбы перабраць, вымыць, дробна нарэзаць, абсмажыць на алеі. Моркву вымыць, ачысціць, нашаткаваць тонкай саломкай. Цыбулю рэпчатую ачысціць, дробна нарэзаць, спасераваць на алеі разам з нашаткаванай морквай. |
Сварыце грыбны булён і працэдзіце яго. Адвараныя грыбы дробна нарэжце, пакладзіце ў булён, туды ж дадайце дробна нарэзаную, папярэдне абсмажаную рэпчатую цыбулю, паніровачныя сухары ці муку (абсмажаную на топленым масле і разведзеную некалькімі сталовымі лыжкамі булёна). |
Пакласці грыбы ў вялікі рондаль, заліць вадой і варыць да гатовасці. Затым пакласці бульбу, парэзаную кубікамі. Пагатаваць 5-7 хвілін. Пасля гэтага ўвесці цёртую на буйнай тарцы ці парэзаную кубікамі моркву. |
Сушоныя грыбы старанна прамыйце і замачыце на 4 гадзіны ў вадзе, потым у гэтай жа вадзе адварыце. Булён адцэдзіце, а адвараныя грыбы дробна нарэжце і зноў апусціце ў булён. |
Сушоныя грыбы замачыць на 3 - 4 гадзіны і варыць у той жа вадзе да мяккасці. Гатовы булён працадзіць, а грыбы прамыць. |
Спачатку прыгатаваць галушкі. Для гэтага ў міску высыпаць прасеяную муку, заліць яе крутым кіпенем і адразу перамяшаць, затым дадаць алей, соль і замясіць цеста. |
Сварыце грыбны булён і адцэдзіце яго. Адвараныя грыбы дробна нарэжце, абсмажце з дробна нарэзанай рэпчатай цыбуляй на топленым масле. |
Грыбы старанна вымыць, заліць халоднай вадой, дадаць цыбуліну і паставіць варыць. У сярэдзіне варкі пакласці агародніну. |
Бурак і моркву ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю тонка нашаткаваць і абсмажыць на алеі, дадаць нацёрты бурак, моркву і тушыць 15-20 хвілін, перыядычна памешваючы. |
Гарох сварыць асобна. Вычышчаныя і прамытыя свежыя грыбы адварыць, затым адкінуць на друшляк, даць вадзе сцячы (адвар не выліваць). |
Ножкі грыбоў дробна пасекчы і спасераваць на масле (ці тлушчы). Капялюшыкі парэзаць і варыць у кіпячай вадзе 30-40 хвілін. Карэнні парэзаць саломкай, цыбулю - паўколамі і ўсё разам спасераваць. |
Грыбы замачыць у халоднай вадзе на некалькі гадзін (лепш на ноч). Затым прыгатаваць грыбны булён. |
Салёныя рыжакі адварыце, ваду зліце, грыбы дробна нарэжце і складзіце ў рондаль. |
Капялюшыкі свежых грыбоў ці адвараныя сушоныя грыбы шаткуюць і вараць у вадзе ці булёне. Ножкі свежых грыбоў шаткуюць, абсмажваюць з цыбуляй. |
Сварыць грыбны булён. Вараныя і прамытыя грыбы нашаткаваць. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць, пасераваць на алеі да мяккасці. Дадаць прасеяную пшанічную муку і працягваць пасераваць, памешваючы, 5-8 хвілін. |
Пасмажыць буйна нарэзаныя грыбы на сметанкавым масле. Перакласці ў рондаль. Калі выкарыстоўваць алкаголь, то ўліць партвэйн ці шэры. Тушыць яшчэ 5 хвілін. |
Грыбы замачыць на 30 хвілін ў цёплай вадзе. Прамыць капусту і грыбы. |
Грыбы наразаюць брусочкамі і абсмажваюць у алеі, затым дадаюць цыбулю і муку, злёгку падрумяньваюць. Заліваюць гарачай вадой, запраўляюць і вараць 10-15 хвілін. |
Мяса нарэзаць кавалачкамі (2x4) і добра перамяшаць са здробненым часныком, цукрам, соллю, перцам і зелянінай. Прычыніць вечкам і пакінуць на 1 гадзіну. |
Разагрэць масла ў рондалі, абсмажываць цыбулю 3-4 хвіліны да залацістага колеру. Падрыхтаваць грыбы і нарэзаць буйныя на невялікія кавалачкі. |
Адлучыць ножкі грыбоў ад капялюшыкаў, парэзаць і падзяліць па розных місках. |
Вымыць шампіньёны, парэзаць на дзве часткі і варыць у салёнай вадзе 35 хвілін. Выняць грыбы, дадаць кубік булёна з дзічыны і працягваць варыць булён яшчэ 10 хвілін. |
Пракіпяціць на павольным агні моцны курыны булён з нарэзаным свежым коранем імбіра і нацёртым часныком на працягу 30 хвілін. |
Для пачатку сварым грыбны булён. Для гэтага ў халодную падсоленую ваду пакласці падрыхтаваныя грыбы і паставіць на агонь; калі вада закіпіць, грыбы выняць, нарэзаць лустачкамі, ізноў пакласці і варыць. |
Адварыць свежыя ножкі на працягу 1-2 гадзін, прапусціць праз мясасечку, патушыць з цыбуляй на алеі. З атрыманага фаршу зрабіць пельмені, якія пакласці ў грыбны адвар, папярэдне дадаўшы 2 ст. лыжкі мукі. |
Стаўчы імбір, абсмажыць яго і сечанае мяса 10 хвілін, падліць вады і варыць на моцным агні ялавічны булён, пакуль ён не выкіпіць напалову, затым працадзіць і дадаць грыбы і кальрабі. Ізноў давесці суп да кіпення, заправіць соллю і перцам, накрыць вечкам і даць яму пагатавацца 15 хвілін. |
Грыбы адварыць, булён працадзіць. Да дробна парэзаных грыбоў дадаць нашаткаваную цыбулю, абсмажыць сумесь на шмальцу, ўліць трохі грыбнога булёна і давесці да гатовасці на павольным агні |
Сварыць грыбны булён. Моркву, салеру і цыбулю нарэзаць саломкай, пакласці ў рондаль, дадаць памідоры, цукар і трохі булёна, зачыніць вечкам і тушыць. |
Змяшаць усе кампаненты акрамя гародніны ў кіпячай вадзе і кіпяціць 5 хвілін, выцягнуць імбір, дадаць булённыя кубікі і ўсю гародніну, акрамя зялёнага гарошку. |
Заліць грыбы кіпячай вадой і варыць на працягу 15 хвілін, адставіць. Змяшаць кукурузны крухмал з 0,25 кубка халоднай вады і таксама адставіць. |
Прыгатаваць булён з грыбоў. Бульбу, моркву і памідоры нарэзаць кубікамі і разам з фасоллю пакласці ў кіпячы булён. Варыць да гатовасці. |
Грыбы прамыць, парэзаць на дробныя кубікі і абсмажыць у алеі з паловай дробна парэзанай цыбулі. |
Разагрэйце духоўку да 200С. Пакладзіце муку ў глыбокую міску і запраўце. Дадайце тлушч і насенне фенхеля. Зрабіце ў цэнтры студню і дадайце 100-150 мл вады. |
Грыбы адварыць і затым нашаткаваць. Захаваць булён. Адварыць лапшу на працягу 2-3 хвілін ў кіпені, зліць і прамыць. |
Свежыя грыбы прамыць, дробна нарэзаць, апусціць у кіпячую падсоленую ваду і кіпяціць каля 30 хвілін. |
Адварыце нарэзаную кубікамі бульбу, дадайце грачаныя крупы, замочаныя сушаныя грыбы, падсмажаную рэпчатую цыбулю, соль. Варыце да гатовасці. Гатовы суп пасыпце зелянінай. |
Грыбы вешанкі мыюць і наразаюць брусочкамі, тушаць у тлушчы. Пасыпаюць мукой, змешваюць, затым дадаюць ваду, соляць і вараць 10 - 15 хвілін. |
Зрэзаць з хлеба скарынкі, разламаць яго на кавалачкі. Нагрэць масла ў вялікім рондалі, абсмажыць грыбы і часнык да мяккасці. Дадаць хлеб, булён і мушкатавы арэх. |
Сварыць грыбны булён, адвараныя грыбы дробна нарэзаць і абсмажыць на масле. |
Разагрэць духоўку да 200С. У рондалі абсмажыць грыбы на працягу некалькіх хвілін, затым дадаць пакінутую гародніну. |
Крупу замачыць на ноч, давесці да кіпення. Грыбы адварыць, нарэзаць і дадаць у крупы. |
Грыбы прамыць, нарэзаць лустачкамі, заліць гарачай вадой, варыць 15-20 хвілін. Грыбы выняць шумоўкай, абсмажыць з цыбуляй і морквай у алеі. |
Шампіньёны вымыць і прапусціць праз мясасечку, затым патушыць у масле разам з нацёртай цыбуляй на працягу 10 хвілін на павольным агні. |
Каб прыгатаваць булён для супу, проста змяшайце ўсе кампаненты ў рондалі з вадой і сварыце. Пры гэтым яблыкі і цыбуліну нарэжце на чвэртачкі, часнык падзеліце на зубчыкі. |
Злучыць у вялікім рондалі гарбуз, цыбулю, рыс, моркву і гарачы булён. Дадаць спецыі, заправіць соллю і перцам па густу і кіпяціць 45 хвілін да гатовасці рысу. |
Гарбуз і бульбачку парэзаць на кубікі. Цыбулю - тонкімі кольцамі. У рондалі разагрэць аліўкавы алей, дадаць усю гародніну і абсмажыць сцісла, увесь час, памешваючы (цыбуля павінна стаць празрыстай). |
Мяса карэйкі прамыць, нарэзаць дробнымі кавалачкамі, апусціць у ваду і давесці да кіпення. |
Гародніну нарэзаць саломкай, бульбу і гарбуз - брусочкамі, памідоры-кружочкамі, моркву , рэпу, салеру і цыбулю злёгку спасераваць з тлушчам. |
Ачысціце гарбуз і кабачкі, нарэжце кубікамі, нашаткуйце цыбулю, здрабніце часнык, растаўчыце насенне каляндры. |
Гарбуз, кабачкі, бульбу дробна рэжуць і прыпускаюць (бульбу - у асобным посудзе). |
|