Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГРЫБНЫ СУП З ВЕЧКАМ З ПЛАСТАВАГА ЦЕСТА

    - белы хлеб (кавалкі) - 3 шт.

    - сметанкавае масла – 30 г

    - грыбы (парэзаныя) – 500 г

    - часнык (раздушаны) - 1 зубчык

    - гароднінны булён - 870 мл

    - кмен (молаты) - 1/4 ст.л.

    - сліўкі - 300 мл

    - пятрушка (зеляніна, парэзаная) - 2 ст.л.

    - пластавае цеста (лісты) - 2 шт.

    - яйка (жаўток) - 1 шт.

     

    Зрэзаць з хлеба скарынкі, разламаць яго на кавалачкі. Нагрэць масла ў вялікім рондалі, абсмажыць грыбы і часнык да мяккасці. Дадаць хлеб, булён і мушкатавы арэх.

    Варыць, не накрываючы вечкам, на працягу 15 хвілін. Затым у блендэры ці кухонным камбайне зрабіць з супу пюрэ. Вярнуць у рондаль, дадаць сліўкі і пятрушку і падагрэць, не даводзячы да кіпення.

    Падзяліць суп па 4 вогнетрывалым талеркам, зверху пакласці па пласту пластавага цеста і абрэзаць края.

    Вышмараваць яечным жаўтком, паставіць талеркі на бляху і запякаць у гарачай духоўцы да карычневага колеру, пакуль цеста не паднімецца.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar