Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ДУХМЯНЫ ІТАЛЬЯНСКІ ГРЫБНЫ СУП

    - аліўкавы алей - 2 ст.л.

    - цыбуля рэпчатая (парэзаная) - 1 шт.

    - грыбы – 450 г

    - малако - 300 мл

    - гароднінны булён (гарачы) - 850 мл

    - багет (кавалкі) - 8 шт.

    - часнык (раздушаны) - 2 зубчыка

    - сметанкавае масла (размякчанае) – 50 г

    - швейцарскі сыр грув’ер (цёрты) – 75 г

    - соль - па густу

    -перац - па густу.

     

    Разагрэць масла ў рондалі, абсмажываць цыбулю 3-4 хвіліны да залацістага колеру. Падрыхтаваць грыбы і нарэзаць буйныя на невялікія кавалачкі. Дадаць у рондаль, памешваючы, каб яны ўсе былі пакрыты маслам.

    Ўліць малако, давесці да кіпення, накрыць і тушыць 5 хвілін. Паступова дадаць гарачы гароднінны булён і заправіць соллю і перцам па густу. На грылі падсушыць абапал кавалачкі хлеба.

    Змяшаць часнык і масла і нашмараваць ім тосты. Пакласці тост на дно вялікай супніцы ці на дно чатырох талерак, зверху выліць суп і пасыпаць цёртым сырам. Падаваць адразу ж.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 227 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar