- шампіньёны (парэзаныя) – 450 г
- сметанкавае масла – 25 г
- кукуруза – 100 г
- гарошак – 100 г
- сумесь спецый - па густу
- малако - 600 мл
- кіпень - 300 мл
- буханка (круглая) - 1 шт.
- чорны перац - па густу.
Разагрэць духоўку да 200С. У рондалі абсмажыць грыбы на працягу некалькіх хвілін, затым дадаць пакінутую гародніну. Дадаць спецыі ў малако і гарачую ваду, заправіць чорным перцам і тушыць 10 хвілін.
Тым часам, выскрабці мякаць з буханкі. Запекчы яе да хрумсткай скарыначкі. Пакласці хлеб ў міску і пакласці ўнутр суп перад тым, як падаваць.
|