Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З ГАРБУЗА З РЫСАМ

    -200 г гарбузы,

    -200 г кабачкоў,

    -80 г рысу,

    -80 r морквы,

    -120 г бульбы,

    -40 г зялёнага гарошку,

    -40 г рэпчатай цыбулі,

    -1.5 шклянкі малака,

    -40 г сметанкавага масла,

    -1 яйка,

    -20 г мукі

     

    Гарбуз, кабачкі, бульбу дробна рэжуць і прыпускаюць (бульбу - у асобным посудзе). Цыбулю з морквай пасеруюць і прыпускаюць разам з бульбай. Усе кампаненты супу аб'ядноўваюць, дадаюць зялёны гарошак і вараць да поўнай гатовасці.

    Асобна прыпускаюць рыс. Гародніну і рыс праціраюць. Абсмажаную муку разводзяць булёнам і даводзяць да кіпення, працэджваюць, злучаюць з рысам і гароднінай, старанна змешваюць і зноў даводзяць да кіпення.

    Затым суп астуджаюць да 65-70 С і запраўляюць яечна-малочнай сумессю.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar