-200 г гарбузы,
-200 г кабачкоў,
-80 г рысу,
-80 r морквы,
-120 г бульбы,
-40 г зялёнага гарошку,
-40 г рэпчатай цыбулі,
-1.5 шклянкі малака,
-40 г сметанкавага масла,
-1 яйка,
-20 г мукі
Гарбуз, кабачкі, бульбу дробна рэжуць і прыпускаюць (бульбу - у асобным посудзе). Цыбулю з морквай пасеруюць і прыпускаюць разам з бульбай. Усе кампаненты супу аб'ядноўваюць, дадаюць зялёны гарошак і вараць да поўнай гатовасці.
Асобна прыпускаюць рыс. Гародніну і рыс праціраюць. Абсмажаную муку разводзяць булёнам і даводзяць да кіпення, працэджваюць, злучаюць з рысам і гароднінай, старанна змешваюць і зноў даводзяць да кіпення.
Затым суп астуджаюць да 65-70 С і запраўляюць яечна-малочнай сумессю.
|