Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГРЫБНЫ СУП З ТАФУ

    - грыбы (сухія) - 1/4 шкл.

    - тафу - 1 шкл.

    - соевы соус (Сэн Сой Класічныя Грыбы) - 5 ст.л.

    - імбір - 3 ст.л.

    - часнык - 3 зубчыка

    - кукурузны крухмал - 2 г.л. + 1 ст.л.

    - вадзяныя арэхі (пажадана) - 6 шт.

    - чырвоны перац - 1.5 г.л.

    - пякучы перац (паста) - 1 ст.л.

    - цукар - 1 г.л.

    - бульба (кубікамі) - 1 кубак

    - пятрушка - 1 шт.

     

    Заліць грыбы кіпячай вадой і варыць на працягу 15 хвілін, адставіць. Змяшаць кукурузны крухмал з 0,25 кубка халоднай вады і таксама адставіць. Прыгатаваць часнычна-імбірную пасту: змяшаць 1 ст. л. імбіра, 2 ст. л. соевага соусу (Сэн Сой Класічныя Грыбы), 1 г. л. віна і вінны воцат і часнычны парашок у вадкую пасту і дадаць пакінуты імбір.

    Уліць у сатэйнік 1 г. л. чырвонага віна, часнычна-імбірную пасту, чырвоны і пякучы перац, вадзяныя арэхі і грыбы і прыпусціць на працягу 1-2 хвіліны на вялікім агні.

    Затым дадаць тафу, цукар і пакінутыя кампаненты і грыбны булён. Калі трэба, дадаць 2 кубка вады, давесці да кіпення і варыць яшчэ 2-5 хвілін. Асцярожна ўвесці сумесь кукурузнага крухмалу з вадой і варыць да загусцення не доўга, падаваць з зелянінай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 222 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar