- грыбы (сухія) - 1/4 шкл.
- тафу - 1 шкл.
- соевы соус (Сэн Сой Класічныя Грыбы) - 5 ст.л.
- імбір - 3 ст.л.
- часнык - 3 зубчыка
- кукурузны крухмал - 2 г.л. + 1 ст.л.
- вадзяныя арэхі (пажадана) - 6 шт.
- чырвоны перац - 1.5 г.л.
- пякучы перац (паста) - 1 ст.л.
- цукар - 1 г.л.
- бульба (кубікамі) - 1 кубак
- пятрушка - 1 шт.
Заліць грыбы кіпячай вадой і варыць на працягу 15 хвілін, адставіць. Змяшаць кукурузны крухмал з 0,25 кубка халоднай вады і таксама адставіць. Прыгатаваць часнычна-імбірную пасту: змяшаць 1 ст. л. імбіра, 2 ст. л. соевага соусу (Сэн Сой Класічныя Грыбы), 1 г. л. віна і вінны воцат і часнычны парашок у вадкую пасту і дадаць пакінуты імбір.
Уліць у сатэйнік 1 г. л. чырвонага віна, часнычна-імбірную пасту, чырвоны і пякучы перац, вадзяныя арэхі і грыбы і прыпусціць на працягу 1-2 хвіліны на вялікім агні.
Затым дадаць тафу, цукар і пакінутыя кампаненты і грыбны булён. Калі трэба, дадаць 2 кубка вады, давесці да кіпення і варыць яшчэ 2-5 хвілін. Асцярожна ўвесці сумесь кукурузнага крухмалу з вадой і варыць да загусцення не доўга, падаваць з зелянінай
|