Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП СА ЗБОРНАЙ ГАРОДНІНЫ З ГАРБУЗОМ

    -морква - 20 г,

    -рэпа, бручка - 20 г,

    -пятрушка, салера - 10 г,

    -цыбуля рэпчатая - 10 г,

    -цыбуля-парэя - 15 г,

    -капуста белакачанная ці савойская - 40 г,

    -бульба - 40 г,

    -гарбуз - 50 г,

    -памідоры свежыя - 30 г,

    -тлушч - 10 г,

    -зеляніна - 5 г.

     

    Гародніну нарэзаць саломкай, бульбу і гарбуз - брусочкамі, памідоры-кружочкамі, моркву , рэпу, салеру і цыбулю злёгку спасераваць з тлушчам.

    У гарачы булён ці адвар пакласці спачатку капусту, пасераваныя карэнні, праз 10-15 хвілін варкі - бульбу, а за 5-6 хвілін да канчатка - гарбуз і памідоры.

    У мясны суп пакласці кавалак варанага мяса, у вегетарыянскі - смятану ці падаць яе асобна.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar