Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГРЫБНЫ СУП З ІМБІРАМ

    - шампіньёны – 125 г

    - гароднінны булён (гарачы) - 1 л

    - лапша (тонкая яечная) – 125 г

    - сланечнікавы алей - 2 г.л.

    - часнык (раздушаны) - 2 зубчыка

    - імбір (кавалак даўжынёй 2.5 см) - 1 шт.

    - кетчуп - 1/2 г.л.

    - светлы соевы соус - 1 г.л.

    - бабовыя парасткі – 125 г

    - каляндра (для ўпрыгожвання).

     

    Грыбы адварыць і затым нашаткаваць. Захаваць булён. Адварыць лапшу на працягу 2-3 хвілін ў кіпені, зліць і прамыць. Адставіць. Нагрэць масла ў рондалі ці патэльні.

    Дадаць часнык і імбір, перамяшаць і дадаць грыбы. Памешваць на вялікім агні 2 хвіліны. Дадаць пакінуты булён і захаваны булён, давесці да кіпення.

    Дадаць грыбны кетчуп і соевы соус. Дадаць парасткі і рыхтаваць да мяккасці. Пакласці трохі лапшы ў кожную талерку і наліць зверху суп. Упрыгожыць каляндрай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 261 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar