- шампіньёны – 125 г
- гароднінны булён (гарачы) - 1 л
- лапша (тонкая яечная) – 125 г
- сланечнікавы алей - 2 г.л.
- часнык (раздушаны) - 2 зубчыка
- імбір (кавалак даўжынёй 2.5 см) - 1 шт.
- кетчуп - 1/2 г.л.
- светлы соевы соус - 1 г.л.
- бабовыя парасткі – 125 г
- каляндра (для ўпрыгожвання).
Грыбы адварыць і затым нашаткаваць. Захаваць булён. Адварыць лапшу на працягу 2-3 хвілін ў кіпені, зліць і прамыць. Адставіць. Нагрэць масла ў рондалі ці патэльні.
Дадаць часнык і імбір, перамяшаць і дадаць грыбы. Памешваць на вялікім агні 2 хвіліны. Дадаць пакінуты булён і захаваны булён, давесці да кіпення.
Дадаць грыбны кетчуп і соевы соус. Дадаць парасткі і рыхтаваць да мяккасці. Пакласці трохі лапшы ў кожную талерку і наліць зверху суп. Упрыгожыць каляндрай.
|