- курыны булён - 1.5 л
- шампіньёны (нарэзаныя пласцінкамі) – 500 г
- лапша (тонкая адвараная) – 120 г
- зялёная цыбуля (нарэзаная) – 120 г
- вяндліна (тонка нарэзаная) – 60 г
- соевы соус (Сэн Сой Класічныя Грыбы) - 1 ст.л.
- кунжутны алей - 1 ст.л.
- імбір (корань) – 20 г
- часнык – 20 г
- сок - 1 цытрыны
- кінза.
Пракіпяціць на павольным агні моцны курыны булён з нарэзаным свежым коранем імбіра і нацёртым часныком на працягу 30 хвілін. Працадзіць.
Гарачы булён змяшаць з нарэзанымі грыбамі, адваранай лапшой, зялёнай цыбуляй, вяндлінай, сокам лайма, соевым соусам (Сэн Сой – Класічныя Грыбы) і кунжутным алеем.
Разліць у талеркі, упрыгожыць зялёнай кінзой.
|