Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ГРЫБНЫ СУП З ТАФУ І ГАРОДНІНАЙ

    - тафу (парэзанае кубікамі) - 1/2 шкл.

    - грыбы (звараныя) - 1/2 шкл.

    - морква - 1 шкл.

    - кабачкі - 1 шкл.

    - зялёны гарошак - 1 шкл.

    - курыны булён (кубікі) - 2-3 шт.

    - вада - 1 л

    - імбір - 1 ст.л.

    - чорны перац - 1/2 г.л.

    - чырвоны перац (пякучы) - 1/8 г.л.

    - рысавы воцат - 1 ст.л.

    - соевы соус (Сэн Сой Класічныя Грыбы) - 2 ст.л.

    - крухмал - 1.5 ст.л.

     

    Змяшаць усе кампаненты акрамя гародніны ў кіпячай вадзе і кіпяціць 5 хвілін, выцягнуць імбір, дадаць булённыя кубікі і ўсю гародніну, акрамя зялёнага гарошку.

    Варыць 3-5 хвілін, памешваючы, дадаць гарошак і крухмал і яшчэ пагатаваць. Падаваць, упрыгожыўшы зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 197 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar