- тафу (парэзанае кубікамі) - 1/2 шкл.
- грыбы (звараныя) - 1/2 шкл.
- морква - 1 шкл.
- кабачкі - 1 шкл.
- зялёны гарошак - 1 шкл.
- курыны булён (кубікі) - 2-3 шт.
- вада - 1 л
- імбір - 1 ст.л.
- чорны перац - 1/2 г.л.
- чырвоны перац (пякучы) - 1/8 г.л.
- рысавы воцат - 1 ст.л.
- соевы соус (Сэн Сой Класічныя Грыбы) - 2 ст.л.
- крухмал - 1.5 ст.л.
Змяшаць усе кампаненты акрамя гародніны ў кіпячай вадзе і кіпяціць 5 хвілін, выцягнуць імбір, дадаць булённыя кубікі і ўсю гародніну, акрамя зялёнага гарошку.
Варыць 3-5 хвілін, памешваючы, дадаць гарошак і крухмал і яшчэ пагатаваць. Падаваць, упрыгожыўшы зелянінай.
|