- свініна (карэйка) – 300 г
- гарбуз – 500 г
- глютамат натрыю – 3 г
- соль – 3 г
- чырвоны перац (молаты) - 1
- вада - 2 л.
Мяса карэйкі прамыць, нарэзаць дробнымі кавалачкамі, апусціць у ваду і давесці да кіпення. Булён зліць.
Гарбуз ачысціць, нарэзаць кавалачкамі. У рондаль наліць ваду, апусціць свініну, давесці да кіпення.
Варыць да гатовасці на павольным агні. За 15 хвілін да канчатка варкі пакласці кавалачкі гарбуза, пасаліць.
Калі страва будзе гатова, дадаць глютамат натрыю, перамяшаць і падаваць да стала. Перчыць суп можна ўжо ў талерках
|