Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП СА СВІНІНАЙ І ГАРБУЗОМ

    - свініна (карэйка) – 300 г

    - гарбуз – 500 г

    - глютамат натрыю – 3 г

    - соль – 3 г

    - чырвоны перац (молаты) - 1

    - вада - 2 л.

     

    Мяса карэйкі прамыць, нарэзаць дробнымі кавалачкамі, апусціць у ваду і давесці да кіпення. Булён зліць.

    Гарбуз ачысціць, нарэзаць кавалачкамі. У рондаль наліць ваду, апусціць свініну, давесці да кіпення.

    Варыць да гатовасці на павольным агні. За 15 хвілін да канчатка варкі пакласці кавалачкі гарбуза, пасаліць.

    Калі страва будзе гатова, дадаць глютамат натрыю, перамяшаць і падаваць да стала. Перчыць суп можна ўжо ў талерках

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar