Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037
    Паказана матэрыялаў: 501-550
    Старонкі: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 20 21 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Змяшаць ўсе інгрэдыенты (акрамя арэхаў) у блендэры. Да гэтай сумесі дадаць арэхі і некалькі ягад чарніцы, акуратна перамяшаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Ставім ў рондальчыку на агонь 2-2,5 шклянкі вады.

    2. Прамываем і абсушваем усю гародніну. Салодкі перац пазбаўляем ад пладаножкі і насення, наразаем кавалачкамі і апускаем у кіпячую падсоленую ваду, у якой варым перац 4-5 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Кізіл перабраць, прамыць, заліць вадой, адварыць да мяккасці (5-7 хвілін), адвар зліць у асобны посуд, плады працерці праз сіта, а атрыманае пюрэ злучыць з адварам.

    Першыя стравы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Спачатку здрабніце ў блендэры арэхі з вадой.

    2. Затым дадайце чырвоны перац, халапеньё, авакада, разынкі, кроп і соль.

    Першыя стравы | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Арэхі растаўчы, дадаць да іх здробнены часнык, соль, сланечнікавы алей. Усё вельмі добра перамяшаць і паступова ўліць воцат.

    Першыя стравы | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Грэчку замачыць у вадзе на ноч.

    2. Ачысціць ад лупіны авакада і таматы (есць для таматаў адмысловы нож для ачысткі, калі ў вас яго няма, зрабіце 2 надрэзы крыжом знізу і зверху тамата, абліце кіпенем, і скурка сыдзе вельмі лёгка).

    Першыя стравы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Вазьміце 400 грам чэрствага хлеба без скарынак і замачыце ў халоднай вадзе на 5 хвілін, злёгку адцісніце.

    Першыя стравы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Памыць і пачысціць ад скуркі агуркі, дробна іх парэзаць. Пачысціць і раздушыць часнычніцай зубок часныку.

    Першыя стравы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце аліўкаваы алей ў сатэйніку на сярэднім агні. Дадайце дробна нарэзаную цыбулю і 1 сталовую лыжку солі. Рыхтуйце, памешваючы, да мяккасці цыбулі 4-5 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Французскі багет парваць на кавалачкі сярэдняга памеру. Паліць невялікай колькасцю аліўкавага алею і перамяшаць. Пасыпаць цёртым сырам “Пармезан” і яшчэ раз перамяшаць. Хлеб паставіць у разагрэтую да 200 С духоўку на дзве хвіліны.

    Першыя стравы | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць фасоль у дастатковай для супу колькасці вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Фасоль замачыць на 30 хвілін у гарачай вадзе. Варым фасоль 2 гадзіны, затым кладзем бульбу, нарэзаную кубікамі. Калі закіпіць, кідаем лаўровы ліст і соль па густу.

    Першыя стравы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Маркоўны сок развесці вадой у глыбокім рондалі - напалову.

    Першыя стравы | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць гародніну, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы моркву. Ачысціць і дробна нарэзаць цыбуліну.

    Першыя стравы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Раскаліце какосы і зліце малако.

    2. Наліце 1 шклянку какосавага малака ў блендэр, дадайце дробна нарэзаныя памідоры, 0,5 авакада, імбір, часнык, халапеньё, зеляніну і соевы соус. Добра здрабніце.

    Першыя стравы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Марынуйце шыітаке ў соку 0,5 лайма і дробкай солі.

    Першыя стравы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Выцісніце сок з гарбуза і цытрын.

    2. З какоса зліце малако.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэжце цыбулю дробнымі кубікамі і смажце на алеі 5 хвілін, перыядычна памешваючы.

    Першыя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Ўзяць гатовы булён рондаль і пачаць награваць.

    Першыя стравы | Просмотров: 185 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Свежы, спелы кізіл прамыць, працерці праз друшляк. Атрыманую кізілавую масу выкласці ў чысты посуд і накрыць вечкам.

    Першыя стравы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю –парэю і рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. 1,5 л вады давесці да кіпення, дадаць свежыя ці сухія карэнні і падрыхтаваную цыбулю.

    Першыя стравы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу ачысціць, заліць халоднай вадой, дадаць соль, корань пятрушкі, рэпчатую цыбулю і варыць на павольным агні 15 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Стронгу падрыхтаваць для варкі, нарэзаць на парцыённыя кавалкі, заліць халоднай вадой, дадаць цыбулю, пятрушку, давесці да кіпення, пасаліць.

    Першыя стравы | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіце міндальнае малако, здрабніўшы ў блендэры міндаль з 600 мл вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Заліць курыцу халоднай вадой і давесці да кіпення. Зняць пену, пасаліць і варыць 1,5 гадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Разабраць кветкавую капусту на суквецці.

    2. Абсмажыць цыбулю на аліўкавым алеі да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрэдыенты пакласці ў блендэр і здрабніць да аднастайнай масы. Упрыгожыць парэзаным перчыкаў і зелянінай.

    Першыя стравы | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз пачысціць, нарэзаць на невялікія кавалачкі, апырскаць аліўкавым алеем і адправіць у духоўку на 30 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пасаліць, паперчыць, апырскаць аліўкавым алеем і запекчы ў духоўцы ці ў мікрахвалеўцы да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Міндаль неабходна замачыць у халоднай вадзе на 4-6 гадзін

    2. Авакада ачысціць ад лупіны і костачкі. Парэзаць на буйныя кавалкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Фасоль замочваем на 30 хвілін у гарачай вадзе. Варым фасоль 1,5-2 гадзіны, затым кладзем бульбу, нарэзаную кубікамі. Калі закіпіць бульба, кладзем лаўровы ліст і соль па густу.

    Першыя стравы | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондалі з тоўстым дном абсмажыць у масле цыбулю і бульбу на працягу 2 хвілін. Дадаўшы кедравыя арэхі, соль і перац, смажыць на сярэднім агні яшчэ 1 хвіліну, памешваючы.

    Першыя стравы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Фасоль перабраць, прамыць, пакласці ў рондаль, заліць халоднай вадой, дадаць соль, накрыць рондаль вечкам і паставіць на агонь. Калі вада закіпіць, зняць пену і варыць фасоль на павольным агні 1-1,5 гадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Распусціце масла ці маргарын у таўстасценным рондалі і спасеруйце на масле карані і галінкі салеры, а таксама арэхі на сярэднім агні, пакуль яны трохі не падрумяняцца.

    Першыя стравы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэпу і моркву вымыць, ачысціць і нашаткаваць на буйнай тарцы. Цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць і спасераваць разам з рэпай і морквай.

    Першыя стравы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Сцеблы салеры парэзаць невялікімі кубікамі. Нарэзаць дробна цыбулю і пасекчы часнык. Памідоры ачысціць ад насення і скуркі, парэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондалі на ўмераным агні прыгатаваць у алеі нарэзаную лустачкамі цыбулю, лаўровы ліст, імбір, кмен і кары, перыядычна памешваючы, пакуль цыбуля не стане мяккай і залацістай, - прыкладна 6-8 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну нарэзаць тонкай саломкай, абсмажыць у рондалі на алеі 6 хвілін. Ўліць гарачы булён, давесці да кіпення і варыць на павольным агні 10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу ачысціць і адварыць да гатовасці. Арэхі падсмажыць на сухой патэльні, астудзіць і ачысціць ад шалупіны. Лісічкі прамыць пад праточнай вадой. Цыбулю і моркву нарэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу нарэжце кубікамі, пасаліце, паперчыце, абсмажце на частцы алею. Цыбулю нарэжце кубікамі, спасеруйце на пакінутым алеі.

    Першыя стравы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Міндаль адпраўце на 2 хвіліны ў рондаль з кіпячай вадой. Потым ваду зліце. Разагрэйце аліўкавы алей ў патэльні. Адпраўце туды часнык і рыхтуйце некалькі хвілін, пакуль ён не стане цямнець.

    Першыя стравы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Зрэжце зерні кукурузы з катахаў.

    2. Усе інгрэдыенты здрабніце ў блендэры.

    Першыя стравы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Буйна нарэзаць цыбулю і спасераваць яе ў алеі да мяккасці. Пятрушку і яблыка ачысціць. Хвосцікі салеры нарэзаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Кабачок ачысціць і нарэзаць кубікамі. Адварыць кабачок у падсоленай вадзе і працадзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Растапіце масла ў рондалі, патушыце цыбулю 5 хвілін да размякчэння.

    Першыя стравы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль наліць літр вады, давесці яе да кіпення, дадаць зялёны гарошак, дробна насечаны часнык, насечанае лісце мяты, насечаную рэпчатую цыбулю і тушыць сем хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Растапіць сметанкавае масла ў вялікім рондалі з тоўстым дном і абсмажыць цыбулю, салеру і часнык, памешваючы, на працягу 2-3 хвілін, пакуль гародніна не стане мяккай.

    Першыя стравы | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Фасоль папярэдне замачыць у халоднай вадзе мінімум на 4 гадзіны. Затым заліць фасоль 3 літрамі свежай вады і варыць да гатовасці 1-1,5 гадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    1. Змяшайце ўсе інгрэдыенты ў блендэры на высокай хуткасці.

    2. Дадайце 1 шклянку вады і ўзбівайце да аднастайнага стану.

    Першыя стравы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

    Арэхі абсмажыць у разагрэтай да 200 °С духоўцы на працягу 10 хвілін, астудзіць, зняць скурку і здрабніць у кухонным камбайне. Разагрэць булён, частку дадаць да арэхаў і перамяшаць да атрымання пасты.

    Першыя стравы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)