Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 501-550 |
Старонкі: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Змяшаць ўсе інгрэдыенты (акрамя арэхаў) у блендэры. Да гэтай сумесі дадаць арэхі і некалькі ягад чарніцы, акуратна перамяшаць. |
1. Ставім ў рондальчыку на агонь 2-2,5 шклянкі вады.
2. Прамываем і абсушваем усю гародніну. Салодкі перац пазбаўляем ад пладаножкі і насення, наразаем кавалачкамі і апускаем у кіпячую падсоленую ваду, у якой варым перац 4-5 хвілін. |
Кізіл перабраць, прамыць, заліць вадой, адварыць да мяккасці (5-7 хвілін), адвар зліць у асобны посуд, плады працерці праз сіта, а атрыманае пюрэ злучыць з адварам. |
1. Спачатку здрабніце ў блендэры арэхі з вадой.
2. Затым дадайце чырвоны перац, халапеньё, авакада, разынкі, кроп і соль. |
Арэхі растаўчы, дадаць да іх здробнены часнык, соль, сланечнікавы алей. Усё вельмі добра перамяшаць і паступова ўліць воцат. |
1. Грэчку замачыць у вадзе на ноч.
2. Ачысціць ад лупіны авакада і таматы (есць для таматаў адмысловы нож для ачысткі, калі ў вас яго няма, зрабіце 2 надрэзы крыжом знізу і зверху тамата, абліце кіпенем, і скурка сыдзе вельмі лёгка). |
Вазьміце 400 грам чэрствага хлеба без скарынак і замачыце ў халоднай вадзе на 5 хвілін, злёгку адцісніце. |
Памыць і пачысціць ад скуркі агуркі, дробна іх парэзаць. Пачысціць і раздушыць часнычніцай зубок часныку. |
Разагрэйце аліўкаваы алей ў сатэйніку на сярэднім агні. Дадайце дробна нарэзаную цыбулю і 1 сталовую лыжку солі. Рыхтуйце, памешваючы, да мяккасці цыбулі 4-5 хвілін. |
Французскі багет парваць на кавалачкі сярэдняга памеру. Паліць невялікай колькасцю аліўкавага алею і перамяшаць. Пасыпаць цёртым сырам “Пармезан” і яшчэ раз перамяшаць. Хлеб паставіць у разагрэтую да 200 С духоўку на дзве хвіліны. |
Адварыць фасоль у дастатковай для супу колькасці вады. |
Фасоль замачыць на 30 хвілін у гарачай вадзе. Варым фасоль 2 гадзіны, затым кладзем бульбу, нарэзаную кубікамі. Калі закіпіць, кідаем лаўровы ліст і соль па густу. |
Маркоўны сок развесці вадой у глыбокім рондалі - напалову. |
Прыгатаваць гародніну, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы моркву. Ачысціць і дробна нарэзаць цыбуліну. |
1. Раскаліце какосы і зліце малако.
2. Наліце 1 шклянку какосавага малака ў блендэр, дадайце дробна нарэзаныя памідоры, 0,5 авакада, імбір, часнык, халапеньё, зеляніну і соевы соус. Добра здрабніце. |
Марынуйце шыітаке ў соку 0,5 лайма і дробкай солі. |
1. Выцісніце сок з гарбуза і цытрын.
2. З какоса зліце малако. |
Нарэжце цыбулю дробнымі кубікамі і смажце на алеі 5 хвілін, перыядычна памешваючы. |
Ўзяць гатовы булён рондаль і пачаць награваць. |
Свежы, спелы кізіл прамыць, працерці праз друшляк. Атрыманую кізілавую масу выкласці ў чысты посуд і накрыць вечкам. |
Цыбулю –парэю і рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. 1,5 л вады давесці да кіпення, дадаць свежыя ці сухія карэнні і падрыхтаваную цыбулю. |
Рыбу ачысціць, заліць халоднай вадой, дадаць соль, корань пятрушкі, рэпчатую цыбулю і варыць на павольным агні 15 хвілін. |
Стронгу падрыхтаваць для варкі, нарэзаць на парцыённыя кавалкі, заліць халоднай вадой, дадаць цыбулю, пятрушку, давесці да кіпення, пасаліць. |
Зрабіце міндальнае малако, здрабніўшы ў блендэры міндаль з 600 мл вады. |
Заліць курыцу халоднай вадой і давесці да кіпення. Зняць пену, пасаліць і варыць 1,5 гадзіны. |
1. Разабраць кветкавую капусту на суквецці.
2. Абсмажыць цыбулю на аліўкавым алеі да мяккасці. |
Усе інгрэдыенты пакласці ў блендэр і здрабніць да аднастайнай масы. Упрыгожыць парэзаным перчыкаў і зелянінай. |
Гарбуз пачысціць, нарэзаць на невялікія кавалачкі, апырскаць аліўкавым алеем і адправіць у духоўку на 30 хвілін. |
Гарбуз нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пасаліць, паперчыць, апырскаць аліўкавым алеем і запекчы ў духоўцы ці ў мікрахвалеўцы да гатовасці. |
1. Міндаль неабходна замачыць у халоднай вадзе на 4-6 гадзін
2. Авакада ачысціць ад лупіны і костачкі. Парэзаць на буйныя кавалкі. |
Фасоль замочваем на 30 хвілін у гарачай вадзе. Варым фасоль 1,5-2 гадзіны, затым кладзем бульбу, нарэзаную кубікамі. Калі закіпіць бульба, кладзем лаўровы ліст і соль па густу. |
У рондалі з тоўстым дном абсмажыць у масле цыбулю і бульбу на працягу 2 хвілін. Дадаўшы кедравыя арэхі, соль і перац, смажыць на сярэднім агні яшчэ 1 хвіліну, памешваючы. |
Фасоль перабраць, прамыць, пакласці ў рондаль, заліць халоднай вадой, дадаць соль, накрыць рондаль вечкам і паставіць на агонь. Калі вада закіпіць, зняць пену і варыць фасоль на павольным агні 1-1,5 гадзіны. |
Распусціце масла ці маргарын у таўстасценным рондалі і спасеруйце на масле карані і галінкі салеры, а таксама арэхі на сярэднім агні, пакуль яны трохі не падрумяняцца. |
Рэпу і моркву вымыць, ачысціць і нашаткаваць на буйнай тарцы. Цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць і спасераваць разам з рэпай і морквай. |
Сцеблы салеры парэзаць невялікімі кубікамі. Нарэзаць дробна цыбулю і пасекчы часнык. Памідоры ачысціць ад насення і скуркі, парэзаць кубікамі. |
У рондалі на ўмераным агні прыгатаваць у алеі нарэзаную лустачкамі цыбулю, лаўровы ліст, імбір, кмен і кары, перыядычна памешваючы, пакуль цыбуля не стане мяккай і залацістай, - прыкладна 6-8 хвілін. |
Гародніну нарэзаць тонкай саломкай, абсмажыць у рондалі на алеі 6 хвілін. Ўліць гарачы булён, давесці да кіпення і варыць на павольным агні 10 хвілін. |
Бульбу ачысціць і адварыць да гатовасці. Арэхі падсмажыць на сухой патэльні, астудзіць і ачысціць ад шалупіны. Лісічкі прамыць пад праточнай вадой. Цыбулю і моркву нарэзаць кубікамі. |
Паляндвіцу нарэжце кубікамі, пасаліце, паперчыце, абсмажце на частцы алею. Цыбулю нарэжце кубікамі, спасеруйце на пакінутым алеі. |
Міндаль адпраўце на 2 хвіліны ў рондаль з кіпячай вадой. Потым ваду зліце. Разагрэйце аліўкавы алей ў патэльні. Адпраўце туды часнык і рыхтуйце некалькі хвілін, пакуль ён не стане цямнець. |
1. Зрэжце зерні кукурузы з катахаў.
2. Усе інгрэдыенты здрабніце ў блендэры. |
Буйна нарэзаць цыбулю і спасераваць яе ў алеі да мяккасці. Пятрушку і яблыка ачысціць. Хвосцікі салеры нарэзаць. |
Кабачок ачысціць і нарэзаць кубікамі. Адварыць кабачок у падсоленай вадзе і працадзіць. |
Растапіце масла ў рондалі, патушыце цыбулю 5 хвілін да размякчэння. |
У рондаль наліць літр вады, давесці яе да кіпення, дадаць зялёны гарошак, дробна насечаны часнык, насечанае лісце мяты, насечаную рэпчатую цыбулю і тушыць сем хвілін. |
Растапіць сметанкавае масла ў вялікім рондалі з тоўстым дном і абсмажыць цыбулю, салеру і часнык, памешваючы, на працягу 2-3 хвілін, пакуль гародніна не стане мяккай. |
Фасоль папярэдне замачыць у халоднай вадзе мінімум на 4 гадзіны. Затым заліць фасоль 3 літрамі свежай вады і варыць да гатовасці 1-1,5 гадзіны. |
1. Змяшайце ўсе інгрэдыенты ў блендэры на высокай хуткасці.
2. Дадайце 1 шклянку вады і ўзбівайце да аднастайнага стану. |
Арэхі абсмажыць у разагрэтай да 200 °С духоўцы на працягу 10 хвілін, астудзіць, зняць скурку і здрабніць у кухонным камбайне. Разагрэць булён, частку дадаць да арэхаў і перамяшаць да атрымання пасты. |
|