Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ІНДЫЧКІ З ЛЯСНЫМІ АРЭХАМІ

    -масла сметанкавае – 15 г

    -цыбуля рэпчатая (парэзаная) - 1 шт.

    -індычка (парэзаная грудка) – 225 г

    -курыны ці індычны булён – 900 г

    -яйка (жаўток) - 1 шт.

    -сліўкі - 150 мл

    -лясныя арэхі (абсмажаныя і буйна памолатыя) – 75 г

    -кервель (парэзаны) - 1 ст.л.

     

    Растапіце масла ў рондалі, патушыце цыбулю 5 хвілін да размякчэння. Дадайце індычку і булён і кіпеціце 5 хвілін.

    Працэдзіце вадкасць, увядзіце яечны жаўток і сліўкі, асцярожна нагрэйце, не дапушчаючы кіпення.

    Пакладзіце арэхі і кервель, кавалачкі грудкі. Падавайце, упрыгожыўшы кервелем

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar