-масла сметанкавае – 15 г
-цыбуля рэпчатая (парэзаная) - 1 шт.
-індычка (парэзаная грудка) – 225 г
-курыны ці індычны булён – 900 г
-яйка (жаўток) - 1 шт.
-сліўкі - 150 мл
-лясныя арэхі (абсмажаныя і буйна памолатыя) – 75 г
-кервель (парэзаны) - 1 ст.л.
Растапіце масла ў рондалі, патушыце цыбулю 5 хвілін да размякчэння. Дадайце індычку і булён і кіпеціце 5 хвілін.
Працэдзіце вадкасць, увядзіце яечны жаўток і сліўкі, асцярожна нагрэйце, не дапушчаючы кіпення.
Пакладзіце арэхі і кервель, кавалачкі грудкі. Падавайце, упрыгожыўшы кервелем
|