Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ХАЛОДНЫ МІНДАЛЬНЫ СУП З ВІНАГРАДАМ І СУХАРЫКАМІ

    -хлеб белы чэрствы - 475 г

    -міндаль - 155 г

    -часнык - 4 зубчыка

    -алей аліўкавы - 130 мл

    -воцат вінны белы - 4 ст. лыжкі

    -булён гароднінны - 375 мл

    -кішміш - 200 г

     

    1. Вазьміце 400 грам чэрствага хлеба без скарынак і замачыце ў халоднай вадзе на 5 хвілін, злёгку адцісніце.

    У блендэр пакладзіце часнык і вычышчаны ад лупіны белы міндаль, добра здрабніце. Дадайце хлеб і яшчэ раз ўзбіце да стану пасты.

    2. Паступова дадавайце 125 мл алею, працягваючы ўзбіваць, да кансістэнцыі маянэза. Павольна дадайце воцат і 315 мл булёна ці вады да патрэбнай вам кансістэнцыі.

    Узбівайце 1 хвіліну. Пасаліце і пастаўце ў халадзільнік на 2 гадзіны. Калі суп вельмі згус у халадзільніку, дадайце яшчэ булёна.

    3. Разагрэйце 2 сталовыя лыжкі аліўкавага алею ў патэльні і дадайце пакінуты хлеб, нарэзаны кубікамі. Смажце 2-3 хвіліны да залацістага колеру. Перакладзіце на папяровы ручнік.

    4. Падавайце суп вельмі халодным, зверху пасыпаўшы вінаградам і сухарыкамі

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar