Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГРАНАТАМІ І АРЭХАМІ.

    -6 шклянак курынага булёна,

    -1 шклянка слівак,

    -2 граната,

    -200 г бразільскіх арэхаў,

    -2 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -2 ст. лыжкі мукі,

    -соль - па густу

    -молаты мушкатавы арэх - па густу

    -белы молаты перац - па густу.

     

    Арэхі абсмажыць у разагрэтай да 200 °С духоўцы на працягу 10 хвілін, астудзіць, зняць скурку і здрабніць у кухонным камбайне. Разагрэць булён, частку дадаць да арэхаў і перамяшаць да атрымання пасты.

    Муку абсмажыць на масле, паступова развесці пакінутым булёнам і добра перамяшаць. Дадаць арэхавую пасту, вялікую частку слівак і спецыі і варыць на павольным агні 20 хвілін.

    У згуслы суп увесці пакінутыя сліўкі і сок, выціснуты з аднаго граната. Зернямі другога граната пасыпаць суп перад падачай на стол.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 223 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar