Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ФАСОЛЕВЫ СУП-КРЭМ З АРЭХАМІ

    -фасоль - 1 шкл.

    -цыбуля - 1 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    -мука пшанічная - 1 ст. лыжка

    -алей - 4 ст. лыжкі

    -арэхі грэцкія - ½ шкл.

     

    1. Адварыць фасоль у дастатковай для супу колькасці вады.

    2. Пасераваць цыбулю і часнык у алеі, у канцы дадаць лыжку мукі і яшчэ ледзь пасмажыць

    3. Дадаць смажанне ў адвар фасолі, пасаліць, туды ж адправіць молатыя грэцкія арэхі. Варыць яшчэ 5-10 хвілін.

    4. У канцы варкі пакласці зеляніну, лепш за ўсё кінзу і кроп. Далікатны, крэмавы, прыемнага колеру суп вам напэўна спадабаецца.

    Да яго можна падаць жытнія сухарыкі з часныком. Фасоль пажадана замачыць на 3-4 гадзіны ці на ноч у халоднай вадзе, а потым першую пасля закіпання ваду зліць, тады фасоль не будзе выклікаць непрыемных адчуванняў у жалудку.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 212 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar