-гарбуз - 1 кг
-булён гароднінны - 2 л
-цыбуля - 1 шт.
-сліўкі 25%-выя - 200 мл
-морква - 1 шт.
-арэхі кедравыя - 30 г
-сыр пармезан - 50 г
-соль марская - па густу
-перац чорны молаты - па густу
-арэгано - па густу
-базілік - па густу
-алей аліўкавы extra virgin - па густу
-масла сметанкавае - 20 г
1. Гарбуз пачысціць, нарэзаць на невялікія кавалачкі, апырскаць аліўкавым алеем і адправіць у духоўку на 30 хвілін.
2. У сатэйніку змяшаць топленае сметанкавае масла і аліўкавы алей, абсмажыць цыбулю, моркву.
3. Гароднінны булён давесці да кіпення, дадаць гарбуз і гародніну з сатэйніка. Варыць каля 20 хвілін.
4. Блендэрам ператварыць ўсё ў пюрэ - так мы атрымаем аснову для супу. Дадаць спецыі па густу.
5. А зараз трохі фантазіі: я дадала сліўкі, кедравыя арэшкі і пармезан. Можна дадаць мяса птушкі: курыцы ці індычкі.
6. Пры падачы можна ўпрыгожыць аліўкавым алеем
|