Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З ГАРБУЗА СА СЛІЎКАМІ

    -гарбуз - 1 кг

    -булён гароднінны - 2 л

    -цыбуля - 1 шт.

    -сліўкі 25%-выя - 200 мл

    -морква - 1 шт.

    -арэхі кедравыя - 30 г

    -сыр пармезан - 50 г

    -соль марская - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -арэгано - па густу

    -базілік - па густу

    -алей аліўкавы extra virgin - па густу

    -масла сметанкавае - 20 г

     

    1. Гарбуз пачысціць, нарэзаць на невялікія кавалачкі, апырскаць аліўкавым алеем і адправіць у духоўку на 30 хвілін.

    2. У сатэйніку змяшаць топленае сметанкавае масла і аліўкавы алей, абсмажыць цыбулю, моркву.

    3. Гароднінны булён давесці да кіпення, дадаць гарбуз і гародніну з сатэйніка. Варыць каля 20 хвілін.

    4. Блендэрам ператварыць ўсё ў пюрэ - так мы атрымаем аснову для супу. Дадаць спецыі па густу.

    5. А зараз трохі фантазіі: я дадала сліўкі, кедравыя арэшкі і пармезан. Можна дадаць мяса птушкі: курыцы ці індычкі.

    6. Пры падачы можна ўпрыгожыць аліўкавым алеем

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 223 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar