Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП-ПЮРЭ З АВАКАДА І МОРКВЫ

    -авакада - 1 шт.

    -морква - 1 шт.

    -міндаль - 1 г

    -імбір - 1 ст. лыжка

    -цытрына - 1 шт.

    -папрыка - на кончыку нажа

    -сіроп агавы - 1 ст. лыжка

     

    1. Міндаль неабходна замачыць у халоднай вадзе на 4-6 гадзін

    2. Авакада ачысціць ад лупіны і костачкі. Парэзаць на буйныя кавалкі.

    3. Моркву нашаткуйце дробнымі кубікамі.

    4. Зніміце з паловы цытрыны цэдру і выдушыце сок у блендэр. Дадайце ў блендэр замочаны міндаль, імбір, авакада і моркву - здрабніце інгрэдыенты да аднастайнага пюрэ.

    5. Дадайце вады ці свежавыціснутага маркоўнага соку, каб атрымаць патрэбную кансістэнцыю.

    6. Дадайце сіроп Агавы (можна замяніць на кроплі Стэвіі ці мёд). Добранька перамяшайце.

    7. Разліце па талерках і падавайце, пасыпаўшы папрыкай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar