-авакада - 1 шт.
-морква - 1 шт.
-міндаль - 1 г
-імбір - 1 ст. лыжка
-цытрына - 1 шт.
-папрыка - на кончыку нажа
-сіроп агавы - 1 ст. лыжка
1. Міндаль неабходна замачыць у халоднай вадзе на 4-6 гадзін
2. Авакада ачысціць ад лупіны і костачкі. Парэзаць на буйныя кавалкі.
3. Моркву нашаткуйце дробнымі кубікамі.
4. Зніміце з паловы цытрыны цэдру і выдушыце сок у блендэр. Дадайце ў блендэр замочаны міндаль, імбір, авакада і моркву - здрабніце інгрэдыенты да аднастайнага пюрэ.
5. Дадайце вады ці свежавыціснутага маркоўнага соку, каб атрымаць патрэбную кансістэнцыю.
6. Дадайце сіроп Агавы (можна замяніць на кроплі Стэвіі ці мёд). Добранька перамяшайце.
7. Разліце па талерках і падавайце, пасыпаўшы папрыкай
|