-сметанкавае масла ці маргарын – 15 г
-салера (насечаны корань) – 450 г
-салера - 4 галінкі
-арэхі кеш’ю – 100 г
-вада - 1 л
-бульба (нарэзаная) - 1 шт.
-соевае малако - 500 мл
-соль - па густу
-перац - па густу
для ўпрыгожвання:
-арэхі кеш’ю (падсмажаныя)
-галінка пятрушкі.
Распусціце масла ці маргарын у таўстасценным рондалі і спасеруйце на масле карані і галінкі салеры, а таксама арэхі на сярэднім агні, пакуль яны трохі не падрумяняцца.
Дадайце ваду і бульбу, зачыніце вечкам і варыце на сярэднім агні на працягу 25 хвілін, пакуль уся гародніна не стане далікатнай. Дадайце соевае малако і перакладзіце сумесь у кухонны камбайн ці блендэр.
Узбіце. Запраўце соллю і перцам. Пераліце суп зноў у рондаль і разагрэйце. Падавайце адразу, упрыгожыўшы смажанымі арэхамі кеш’ю і галінкамі пятрушкі
|