Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГРЫБАМІ, ФАСОЛЛЮ І АРЭХАМІ

    -фасоль - 1 шкл.

    -бульба - 4 шт.

    -морква - 2 шт.

    -шампіньёны – 300 г

    -арэхі грэцкія – 50 г

    -соль - па густу

    -перац чорны (молаты) - па густу

    -лаўровы ліст - 1 шт.

    -алей - (для смажання)

    -пятрушка (некалькі галінак) - па густу

    -мука пшанічная - 1 ст.л.

    -таматавая паста (да абсмажвання) - 1 ст.л.

     

    Фасоль папярэдне замачыць у халоднай вадзе мінімум на 4 гадзіны. Затым заліць фасоль 3 літрамі свежай вады і варыць да гатовасці 1-1,5 гадзіны.

    Моркву пачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Абсмажыць моркву ў патэльні з разагрэтым алеем. Дадаць у канцы лыжку таматавай пасты. Бульбу пачысціць і нарэзаць.

    Шампіньёны памыць, пачысціць і нарэзаць. Затым грыбы абсмажыць на алеі, дадаўшы 1 ст. лыжку мукі для гушчыні.

    Выклаўшы ў суп моркву, бульбу і грыбы, дадаць лаўровы ліст, соль і перац па густу. Варыць яшчэ 15 хвілін. У канцы варкі дадаць у суп здробненыя арэхі.

    Гатовы суп заправіць сечанай зелянінай і падаваць.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar