-грыбы шыітаке - 1 шкл.
-алей міндальны - 1 ст. лыжка
-міндаль - 1 шкл.
-пятрушка - 10 ст. лыжак
-цыбуля чырвоная - ½ галоўкі
-шпінат - 100 г
-салера - 10 ст. лыжак
-алей кунжутны - 1 гарбатная лыжка
-соль марская - па густу
-грыбы сушоныя - па густу
1. Зрабіце міндальнае малако, здрабніўшы ў блендэры міндаль з 600 мл вады.
2. Змяшайце грыбы, міндальны алей і 400 мл міндальнага малака ў блендэры.
3. Дадайце цыбулю і пятрушку і добра перамяшайце.
4. Разліце суп па талерках.
5. Змяшайце здробненыя салеру і шпінат з кунжутным алеем.
6. Наліце невялікую колькасць сумесі ў цэнтр супу і зверху пакладзіце трохі сухіх грыбоў.
|