-авакада - 1 шт.
-памідоры - 3 шт.
-базілік - 2 шт.
-крупа грачаная зялёная - 50 г
-цытрына - па густу
-соль з травой - па густу
-сыр брынза казіная - па густу
-семечкі гарбуза вычышчаныя - па густу
-фісташкі зялёныя - па густу
-вада - 150 мл
-соус табаско - па густу
1. Грэчку замачыць у вадзе на ноч.
2. Ачысціць ад лупіны авакада і таматы (есць для таматаў адмысловы нож для ачысткі, калі ў вас яго няма, зрабіце 2 надрэзы крыжом знізу і зверху тамата, абліце кіпенем, і скурка сыдзе вельмі лёгка).
3. Узбіць у блендэры авакада, пару галінак базіліка, грэчку і ваду.
4. Таматы ўзбіць асобна.
5. Змяшаць абедзве масы.
6. Дадаць спецыі, цытрынавы сок, табаско.
7. Падаваць з казіным сырам, фісташкамі і гарбузовымі семечкамі
|