Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    ХАЛОДНЫ СУП З ГРЭЧКІ, ТАМАТАЎ, АВАКАДА І БАЗІЛІКА

    -авакада - 1 шт.

    -памідоры - 3 шт.

    -базілік - 2 шт.

    -крупа грачаная зялёная - 50 г

    -цытрына - па густу

    -соль з травой - па густу

    -сыр брынза казіная - па густу

    -семечкі гарбуза вычышчаныя - па густу

    -фісташкі зялёныя - па густу

    -вада - 150 мл

    -соус табаско - па густу

     

    1. Грэчку замачыць у вадзе на ноч.

    2. Ачысціць ад лупіны авакада і таматы (есць для таматаў адмысловы нож для ачысткі, калі ў вас яго няма, зрабіце 2 надрэзы крыжом знізу і зверху тамата, абліце кіпенем, і скурка сыдзе вельмі лёгка).

    3. Узбіць у блендэры авакада, пару галінак базіліка, грэчку і ваду.

    4. Таматы ўзбіць асобна.

    5. Змяшаць абедзве масы.

    6. Дадаць спецыі, цытрынавы сок, табаско.

    7. Падаваць з казіным сырам, фісташкамі і гарбузовымі семечкамі

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar