Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СЫРАМ СТЫЛТОН

    -сметанкавае масла - 4 ст.л.

    -цыбуля-шалот (вычышчаная і дробна парэзаная) - 2 шт.

    -салера (дробна парэзаная) - 3 палачкі

    -часнык (раздушаны) - 1 зубчык

    -мука - 2 ст.л.

    -гароднінны булён - 600 мл

    -малако - 300 мл

    -блакітны сыр стылтон (раскрышаны) – 150 г

    -грэцкія арэхі (парэзаныя) - 2 ст.л.

    -натуральны ёгурт - 150 мл

    -соль - па густу

    -молаты перац (чорны) - па густу

    -салера (лісце) - для ўпрыгожвання.

     

    Растапіць сметанкавае масла ў вялікім рондалі з тоўстым дном і абсмажыць цыбулю, салеру і часнык, памешваючы, на працягу 2-3 хвілін, пакуль гародніна не стане мяккай.

    Зменшыць агонь, дадаць муку і рыхтаваць, увесь час памешваючы, 30 секунд. Паступова дадаць гароднінны булён і малако; давесці да кіпення. Зменшыць агонь і дадаць стылтон і палоўкі грэцкіх арэхаў.

    Накрыць і варыць 20 хвілін. Дадаць ёгурт і прагрэць яшчэ 2 хвіліны, не даводзячы да кіпення.

    Заправіць па густу соллю і перцам, затым пераліць у супніцу ці разліць па талерках, упрыгожыць нарэзаным лісцем салеры і разкрышыць зверху яшчэ трохі стылтона

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar