Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    СУП З ЛІСІЧКАМІ І ЛЯСНЫМІ АРЭХАМІ

    -500-800 г лісічак

    -3 маленькія бульбіны

    -1 сярэдняя рэпчатая цыбуліна

    -1 маленькая морква

    -жменя лясных арэхаў

    -1 ст. л. алею

    -1 шкл. слівак

    -¼ шкл. белага віна

    -½ -1 шкл. ялавічнага булёна

    -соль,

    -чорны перац

    -¼ г. л. часнычнага парашка

    -сушоны чабор

     

    1. Бульбу ачысціць і адварыць да гатовасці. Арэхі падсмажыць на сухой патэльні, астудзіць і ачысціць ад шалупіны. Лісічкі прамыць пад праточнай вадой. Цыбулю і моркву нарэзаць кубікамі.

    2. У глыбокім сатэйніку нагрэць алей, дадаць цыбулю і падсмажыць да празрыстасці. Дадаць часнычны парашок. Дадаць моркву, працягваць тушэнне, перыядычна памешваючы. Лісічкі нарэзаць і дадаць да гародніны. Тушыць да поўнага выпарвання вадкасці.

    3. Ўліць віно да гародніны і, памешваючы масу, трымаць на агні да выпарвання віна.

    4. Дадаць сліўкі, давесці да кіпення. Пасаліць, паперчыць.

    5. Выліць усю масу ў блендэр, дадаць чабор, арэхі і пюрыраваць. Падаваць гарачым.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (02.08.2014)
    Праглядаў: 204 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar